Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
voronz voronz 12:29, 22 июл 2020
Президент України живе у власному світі, який лише іноді - та й то через непорозуміння - стикається з реальністю. У цьому світі немає війни, яка вже давно завершилася в голові президента, а в голові колишнього телевізійного коміка, може, і не починалася зовсім. У цьому світі Україна вирішує економічні проблеми - заважає тільки високосний рік. І у цьому світі Зеленський незабаром знову зустрінеться з Путіним і пояснить йому все те, що не встиг пояснити у Парижі.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
voronz voronz 12:29, 22 июл 2020
На превеликий жаль, у цьому ж світі живе велика кількість інфантильних і недалекоглядних виборців і прихильників Зеленського і влади затятих популістів. Так, таких людей все менше - але вони все ще є і їхній інфантилізм і вперте небажання рахуватися з реальністю тягнуть Україну на дно. А якщо говорити про війну - так на дно кривавої прірви.
Тільки на відміну від Зеленського, у цих людей, як і у інших їхніх співвітчизників, немає ні урядової дачі в Кончі-Заспі, ні кортежу з охороною, ні покровителів-олігархів. Вони змушені жити у реальному світі. Світі справжньої війни, пандемії, економічного краху.
І жити у цьому світі їм стає все важче - навіть якщо багато хто з них намагається цього не помічати. Але життя змусить. Реальне життя прийде до кожного.
Навіть до президента.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...