Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 10:14, 10 июл 2020
В свіжому відео Denys Bihus повідомляє, що намагаючись згадати суть справи і переписки, випадково знайшов в мережі сайт, де доступні всі дані, на основі яких робилися матеріали.
 
Вирішив перевірити домен сайту і глянути коли і як його купили. Як виявилося сайт створили сьогодні, мабуть під вихід відео, щоб вкинути в мережу без прямого зливу через BIHUS.info.
 
Також цікаво, як вийшло нагуглити сайт, в якого одна сторінка в індексі і та без відповідних ключів, а всі файли дампів, залиті на сервер MEGA створені сьогодні.
 
Найбільша помилка тих, хто дані в мережу викинув - розміщення даних на безкоштовній болгарській платформі, яка легко віддасть всі потрібні дані службістам чи кіберам.
 
HTML код самої сторінки, теж не вичищений від всіх елементів, які можуть показати звідки він брався під створення цієї сторінки...
Подобається 7 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 10:28, 10 июл 2020
То, что Бигус идиот, очень наглядно демонстрирует его интервью с Яниной Соколовой. В этом интервью четко видно, какой он глупый и недалекий человек. Там все "прекрасно": и слова, и мимика, и жесты. Говорят, что он типа "честный". Либо это из той же серии, что и пресловутая честность Бубочки, либо Бигуса просто использовали втемную, учитывая, что он слишком глуп, чтобы это заметить.
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...