Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
dobryj5 dobryj5 19:00, 9 июл 2020
sobaka_d (10:50, 9 июл 2020)
Мне особенно понравился один пункт из этого тренинга: "У вас диалог с собеседником. Ваша задача – не дать ему донести мысль до аудитории".
і це дуже добре демонстрував Порошенко в діалозі із Верещук. Хоч верещук була запрошена до центрального мікрофону повідомити свою інформацію та обговорити. То чому їй не давали говорити із місця?
або чому до суду не подають, якщо вона сказала неправду і в судовому порядку довести свою правду?
 
Бачиш, тепер не все так просто. і всі випади проявляються у повній красі. І нема на то ради.
 
Можна інше питання взяти - відставку Смолія. адже скільки було вилито сліз за банкрутство України, інфляції, курс гривні до 100 і т.д.
 
І що ми маємо тепер? і смолія звільнили, і нового керівника не призначили, і ніхто не оголошує банкрутство, і МВФ нічого не робить із договором. І життя країни продовжується.
а ви все видумуєте страшилки і себе чомусь виводите із того страшного. Чи ви думаєте, що країні тільки
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 18:49, 9 июл 2020
ланецкий,  Сайгакович, ти критику, взагалі, втратив? Манія величі підмінила тобі реалії життя і ти перетворився в юродивого міського божевільного. Ще трохи і ти почнеш свого кумира, ПОПу, посилати в кіоск за сигаретами, закажеш у пояркова портрет в стилі пшонки-цезаря й закидаєш скаргами "Спорт-лото" на санітарів свого відділення... така вже ваша, педросятинська доля.
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 16:31, 9 июл 2020
Они ж по-другому не умеют.
Даже баба Жуля - дура ж дурой - но на фоне Зе!плесени смотрится настоящей канцеляршей на доверии.
Подобається 6 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 15:32, 9 июл 2020
sobaka_d,  Тьотка, це ж в якому віварію, так знатно "заточили" твій собачачий рефлекс на обгавкування (з приводу й без проивода) єдиного "тямущего" політика, на якого у мракобіссі (читай: олігархат, зі своїми "кишеньковими" партіями-одноденками, створюваними під чергові вибори, затятих полілитиканів, на яких клейма ніди ставити, продажніх Икспертів-політологів, ще більш продажних журнашлюх та ТВ ведучих, про таку дрібноту, як ти, педросявок, й згадувати гидко...) немає конкретного компромату. Ось, і обрана тактика "засірання" мізків лохторату безпідставною брехнею, домислами, плітками, наклепами. Кукловодів зрозуміти можна: ЮВТ при владі - їм гаплик і втрата богато чого, але кому з виборців стало краще жити від того, що тричі поспіль, під улюлюкання і брехню, вони обирали "шапкокрада", безпринципового баригу і, як вінець своєї недоумкуватості, випадкову людину, коло інтересів якої не виходило далі сцени? Навпаки, з кожним вибором ставало все гірше! Тож, хто вам лікар, дуремари?
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 10:50, 9 июл 2020
Мне особенно понравился один пункт из этого тренинга: "У вас диалог с собеседником. Ваша задача – не дать ему донести мысль до аудитории". Вот с этой задачей они справляются элементарно просто. Нужно продолжать говорить одновременно с оппонентом, чтобы его просто не было слышно. Кстати, этим же приемом постоянно пользуется Тимошенко. На одной из передач Шустера она просто вопила как резаная, лишь бы не дать Гончаруку и Ковалий закончить хотя бы одно предложение. Даже проходимца Шустера тогда покоробило и он сказал Тимошенко "не удивляйтесь тогда, что вас оскорбляют!".
Подобається 7 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...