Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
voronz voronz 13:52, 2 июл 2020
Хоч скільки не видавай папір замість зарплат і пенсій - грошима він не стане. Запущений верстат - це інфляція, підвищення цін, зникнення товарів. І все це в умовах, коли українці і так бідніють із кожним днем, коли накопичені гривні - єдина надія дожити до нової зарплати або нової роботи. І раптом все це перетворюється на потерть! Якій владі вдасться втриматися після такого? Яка нестабільність після цього настане? Який агресор втримається від спокуси захопити ще шматок української території? Якщо влада почне друкувати гроші, вона може знищити не тільки себе саму, а й державу.
Подобається 8 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
voronz voronz 13:52, 2 июл 2020
А буде ще й дефолт. Який тільки додасться до інфляції, підвищення цін, зникнення товарів. Тільки в ще більшому ступені зменшить купівельну спроможність українців. Тільки в ще більшому ступені доб'є українську економіку.
Ще кілька днів тому я був упевнений, що весь цей кошмар трапиться восени.
Але, здається, він може відбутися вже влітку.
Подобається 8 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 14:03, 2 июл 2020
В банкоматі вже другий місяць всі купюри новенькі та по номерам складені ..
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Максім Вознік Максім Вознік 14:04, 2 июл 2020
Педроботы/педроватники напрочь память теряют...Пидарасы Это не украинцы!
...Фабрика банкнот Национального банка Украины с 27 декабря 2016 начала работать в две смены, об этом сообщил информированный источник в НБУ.
 
По словам собеседника, с 27 декабря 2016 на фабрике банкнот люди работают с 8:00 (8-часовый рабочий день, плюс обед) до 16:00 — первая смена, и вторая с 15:15 до, примерно, 23:00. Идет дополнительное увеличение массы украинской валюты и уже печатаются банкноты достоинством 1000 грн.
 
Эксперты прогнозировали ситуацию, связанную с необходимостью дополнительной денежной эмиссии, так как государству нужно обеспечить выплаты денег вкладчикам ликвидируемых баков, выплаты в рамках принятого на 2017 год повышения минимальной заработной платы, а также активно идущего рефинансирования «Приватбанка». В соответствии с имеющимися прогнозами прирост денежной массы составит 13,2%.
 
В пресс-службах «Приват» и НБУ не подтвердили и не опровергли данную информацию...[/q
Подобається 2 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Максім Вознік Максім Вознік 14:05, 2 июл 2020
Новенький (14:03, 2 июл 2020)
В банкоматі вже другий місяць всі купюри новенькі та по номерам складені ..
То от Гонтаревой ще запасы остались...
Подобається 2 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Максім Вознік Максім Вознік 14:10, 2 июл 2020
Педроботы/педроватники жути нагоняют..."Шатуны", билиать...moskali
 
...Европа запустила «печатный станок» на фоне пандемии коронавируса, вызвавшей сильнейший кризис в регионе со времен Второй мировой войны. Об этом пишет Bloomberg.
 
Европейский центральный банк (ЕЦБ) в четверг, 18 июня, выдал более 700 местным банкам дешевые кредиты в общей сложности на 1,31 триллиона евро. «Эти кредиты дадут банкам возможность и дальше кредитовать европейские компании и домохозяйства и помогут в восстановлении экономики ЕС после пандемии. Поскольку процентная ставка ЕЦБ ниже нуля, европейский регулятор буквально платит кредиторам за то, чтобы выдать им займы», — поясняет агентство.
 
По прогнозу Еврокомиссии (ЕК), экономика Евросоюза просядет на 7,4 процента про итогам 2020 года. В ЕЦБ допускают, что при худшем сценарии европейский ВВП потеряет 12 процентов.
Подобається 2 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 15:08, 2 июл 2020
Пані і панове, тАвАріщі служівиє!!!!
 
Ви багато тут цитуєте та наводите ЩОСЬ. Але всі ваші роздуми мають чисту МЕТРИКУ, числа. А вони нічим не підтверджуються.
 
НБУ щомісячно інформує про ЗМІНИ монетарної бази і маси. повідомляється про кількість грошей в обігу готівкою. І ВСЯ ось ця ваша маячня нічим не підтверджується.
на початок року в обігу знаходилося біля 425 млрд грн готівкою. Щоб змінити в одну чи іншу сторону СКІЛЬКИ треба викинути на ринок грошей?
станом на 1 січня 2020 року у готівковому обігу перебувало 425 млрд грн;
монет – 2,6 млрд грн (13,4 млрд штук);
банкнот – 422,3 млрд грн (2,9 млрд штук).

За 2019 р. вона збільшилася на 25 млрд грн.
Чи змінили ЩОСЬ торік вони? В Україні головним є валюта, яка в населення. Ви прикиньте, що вже із 5 років ввозиться по 12-14 млрд дол в країну. І де вона? може в банки Салію із Гонтарєвою занесли?
Не хитайте човен, його населення стабілізує всупереч ДЕКОМУ.
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...