Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 13:32, 2 июл 2020
Схоже, що ніхто наразі також не рахував яка частка з цих помилок є помилками тільки в медичному сенсі, і зовсім не помилками в плані фінансовому.
 
Зате всім відомий чемпіон США з цього виду спорту – онколог з Дейтройту Dr Farid Fata, що вколов понад 9000 доз хіміотерапії своїм 553 «не завжди» хворим на рак пацієнтам, заробив на цьому 17 млн доларів і (трохи пізніше) 45 років тюрми.
 
Його численні колеги зазвичай заробляють на «помилково призначених» аналізах, рентгенах, антибіотиках, анти-депресантах і далі аж до хіміо-терапій і операцій трохи менше.
Зате лишаються на волі і при ділі.
 
А в нас тим часом законопроектом 3625 чинна "зелена" влада хоче вповноважити власників медичного диплому, робити з українськими дітьми будь-які медичні маніпуляції на власних розсуд.
Навіть в ситуаціях, коли батьки категорично проти.

 
Завтра в п'ятницю 03/07 о 11 год. в Києві під стінами МОЗ України за адресою вул. Грушевського, 7
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:23, 2 июл 2020
На початку автори згадують проведений ще в середині 1980-х аналіз медичних записів пацієнтів шпиталів Нью-Йорку, на основі якого американський Інститут Медицини оцінив кількість американців, що вмирают через медичну помилку "до 98 000 щороку".
 
Щоб зрозуміти, що змінилось з тих часів, вчені використовуючи вже більш сучасні інструменти аналізують дані досліджень 2008-2011 років.
 
І приходять до висновку, що за останні три декади кількість американців, які щорічно втрачають життя через "шкоду, завдану їм в шпиталях, якої можна було запобігти" помітно виросла:
 
від 110 до 400 ТИСЯЧ трупів на рік.
+
"Серйозна шкода, завдається, у 10–20 разів частіше, ніж смертельна шкода."..
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...