Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
sobaka_d sobaka_d 12:16, 2 июл 2020
Да, все обстоит именно так! В соответствии с учением Великого Гуру, основной постулат которого: "Долги отдают только лохи!". Правда для Гуру это окончилось довольно плохо. Спасает пока наличие президентика-дурачка. Но это ненадолго!
Добавляет остроты ощущений тот факт, что об отставке главы НБУ стало известно на следующий день, после того, как Украина получила транш от Мирового Банка. Следите за руками, дамы и господа. Украина в лице президента подписывает меморандум с МВФ, где обещает следовать правилам и уважать независимость регулятора. Украина получает 2,1 млрд долларов от МВФ, Украина получает 500 млн евро от ЕС, Украина получает 350 млн долларов от Мирового Банка. И на следующий день нарушает договоренность. Это не просто плохо пахнет. Это воняет. Это поведие провинциальных кидал, которые привыкли разводит лохов на привокзальных площадях. А теперь они решили сыграть по крупному и приехали в Лас-Вегас. 11 друзей Бени. 12 приятелей Ермака. 13 корешей Шефира?
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:25, 2 июл 2020
Зачем вы нервничаете по поводу отставки Смолия? Это же абсолютно естественное явление. Его все равно убрали бы. Он не нужен в этой комнате смеха с кривыми зеркалами. Не бывает так, чтобы везде все сломали, а НБУ выгребает все говна за дилетантами. Вы этого хотите? Пусть теперь Зеленский назначает своего человека и принимает ответственность за свои действия. Поймите одно - все хорошо. Все идет так, как было ясно еще год назад. Все идет так, как и должно было идти. По-другому оно и не могло быть. Развитие событий в двух вариантах - быстро или медленно.
 
Лучше быстро. Меньше разрушат и украдут. И чем быстрее мы коснемся дна, тем быстрее дойдет до основной массы избирателя, что «король» не просто голый, но еще и глупый.  И не способен управлять государством. Иначе - никак. Пока Зеленский не доведет страну до коллапса, они во всем будут винить папередников. Понимаете, процесс наступления пиздеца, он же необратимый. Со Смолием или без, но он настанет.
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 12:29, 2 июл 2020
Новенький,  дайте ссылку на оригинал.
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 13:12, 2 июл 2020
Новенький (12:25, 2 июл 2020)
Пока Зеленский не доведет страну до коллапса, они во всем будут винить папередников. Понимаете, процесс наступления пиздеца, он же необратимый. Со Смолием или без, но он настанет.
Ви не знаєте і методички у вас застарілі та не орієнтуєтеся на теперішні часи.
 
Я також завжди в опозиції до влади і слідкую за її потугами ЩОСЬ робити. і бачу, що червень вийшов дуже обнадійливим. Хоч в успіхах України я НІКОЛИ не сумнівався, так як у владі ющенків, януковичів чи порошенків.
Чому? Тому, що я знаю історію та матеріалістичну діалектику (істмат, колись казали). І нема на то ради. Історія розвивається за своїми законами.  
Подобається 4 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:17, 2 июл 2020
dobryj5 (13:12, 2 июл 2020)
Історія розвивається за своїми законами.  
Навангуй нам, агрономе, що буде через півроку?
dobryj5 (13:12, 2 июл 2020)
червень вийшов дуже обнадійливим.
але Пороха не посадиди.. Чи саме це і є обнадійливим?
Подобається 4 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 15:14, 2 июл 2020
Новенький (13:17, 2 июл 2020)
але Пороха не посадиди.. Чи саме це і є обнадійливим?
Це все зрозуміло. Ти можеш розуміти кому служив твій порох. Які кадри він розставляв і куди. Але в історичному масштабі - це дрібниці. історія сказала, що ОСОБА може тільки загальмувати або прискорити якийсь процес. але зупинити чи відмінити не спроможна.
 
Тому кожен отримає за свою роботу. Треба розуміти, що наймана робота оплачується і кожен отримає за СВОЮ роботу адекватно
Подобається 3 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 17:07, 2 июл 2020
Иди нахуй отсюда, щитавот!
Подобається 6 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 22:13, 2 июл 2020
ланецкий (17:07, 2 июл 2020)
Иди нахуй отсюда, щитавот!
Не піде, бо не хоче існувати на одну пєнсію, хоче ще адекватної оплати за свою неадекватність!
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Максім Вознік Максім Вознік 22:33, 2 июл 2020
Новенький (22:13, 2 июл 2020)
хоче ще адекватної оплати
Как у тебя?
Подобається 2 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 22:43, 2 июл 2020
Новенький (22:13, 2 июл 2020)
Не піде
Передай ланЄцкому, що треба заготовляти дрова. Там десь біля його є вільховий сад, то нехай работАєт.
 
А піти ж не даєте мені. я як професійний вчитель зобов'язаний давати відповіді на запитання. От і зараз мене  запитують:
Новенький (13:17, 2 июл 2020)
що буде через півроку?

відповідь треба дати і то ТОЧНУ.
ось дивися, майне лібе фройляйн, сьогодні 02.07 2020 р. І через півроку буде зима люта із морозами та заметілями. І вам треба готуватися до зими.
 
Ви не знаєте України із ЛанЄцкім, але в нас кажуть готуй сани влітку, а воза взимку. Тому готуйтеся вже до зими. Ще взимку президентом буде Зеленський.
Де буде Порошенко, щось зорі не чітко вказують його місце знаходження. видно буде блудити чи, може прокурора водити в туалет.
 
бюджет буде виконуватися, пенсії виплачуватись будуть. От хліба пекти будуть менше. Але ЛанЄцкій має фабричну форму і купуватиме муку для домашньої випічки.
Подобається 2 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...