Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 13:54, 27 июн 2020
Колись давно, в 2008 році Тимошенко надрукувала грошей та роздала по 1000 грн вкладниками Сбєрбанка СРСР. Я дуже добре пам’ятаю той час. Я жив у Запоріжжі в центрі біля Критого ринку. Кожні 2-3 дні я там купляв продукти. І раптом я почав помічати, що грошей, які я завжди витрачав, не вистачає на всі заплановані покупки. Що сталося? А дуже просто - бабушки, отримавши по 1000 грн побігли з ними на ринок, щоб купити собі продуктів в прок. Продавці швидко зметикували, що попит зріс, а продуктів та продавців на ринку більше не стало...
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 14:25, 27 июн 2020
Новенький,  Ти юний піонер разом із П'ятигорцем і не пам'ятаєте той 2008 р.. Але повинні подивитися на історію із виробництвом та соціальними стандартами і побачили би, що цей рік був дуже успішним для України. Економічне виробництво зростало, соціальні стандарти підвищувалися, компенсували із ДЕРЖАВНОГО бюджету 6 млрд грн втрачених заощаджень населенню.
 
Коли і ХТО компенсував ці втрачені гроші населенню? І при чому емісія? хіба, що звичайно, юні піонери не знають, що в нас НБУ незалежний від уряджу і грошово-кредитну політику проводить самостійно. Уряд без НБУ не може проводити ДРУК грошей.
тоді про ЩО мова? ПАГАВАРІТЬ? Ну давайте розказуйте на скільки виросла інфляція, наскільки зменшилися доходи населення. Адже це все йде слідом за друком грошей.
 
От ви дивуєтеся, що я вже не дивуюся вашим дурницям, але постійно лізти в питання в яких немає тями? для чого?. Щоб я вас викривав? Працюйте у питаннях які розумієте.
Подобається 3 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 15:30, 27 июн 2020
Новенький (13:54, 27 июн 2020)
А дуже просто - бабушки,
Бабушки до твого відому в тому 2008 р. отримали по 1000 грн - що рівнозначно 200 дол. США.
 
це в перерахунку на теперішній курс = 5200 грн.
 
Ти кажеш, що бабушки побігли їсти купити, то вони віддали гроші тому, хто їсти виростив.
 
Але ти наведи приклад - ХТО та КОЛИ повертав населенню гроші за втрачені вклади?
 
Я тобі, Новенький, особисто нагадаю, що втрати індексовані в 1996 р. прирівнювались понад 130 млрд грн або на той час біля 73 млрд дол.
 
От тобі прості питання:
1. Чому ДЕРЖАВА не віднесла цей борг до державного боргу? Адже тоді вони би індексувалися. і борг в 73 млрд дол. він би був. А так тепер борг в 130 млрд грн на вересень 1996 р. = тепер менше 5 млрд дол.
2. Чому крім Тимошенко НІХТО не згадує про даний борг? адже борг "плтєжом красєн".
3. для чого вам видумувати неадекватні дурниці, адже достатньо сказати - "юлькасучкаблохукрала нашефсьо". і всі знають про ЩО мова йде.
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...