Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
voronz voronz 09:51, 24 июн 2020
Державу так побудувати просто неможливо. Ні! Не можна розраховувати на успіх, коли 33,5 відсотка українців - і це без окупованих територій! - все ще хочуть до Росії й ця цифра тільки збільшується з заходу на схід. Ось просто не можна. І справа, звичайно, не в Зеленському, не в Тимошенко і навіть не у Медведчуку. Справа в нас самих. Україна так і буде борсатися в цьому багні, поки українці остаточно не визначаться.
Але при цьому є і хороші новини. Серед учнів і студентів тих, хто "ностальгує" за СРСР всього 4,6 відсотка, не шкодують за Союзом 63,7 (правда, дуже багато хто ще не визначився, цілих 31,8 відсотка). Це означає, що майбутнє за Україною, а не за Росією. Але до цього майбутнього потрібно ще дожити.
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
voronz voronz 09:52, 24 июн 2020
А для того, щоб дожити і не втратити країну, проукраїнський електорат, якого все-таки більше - підкреслю, поки істотно більше, до відновлення територіальної цілісності країни - повинен об'єднатися навколо однієї політичної сили і перестати голосувати за популістів. Просто тому, що популісти ніколи з проукраїнськими силами всерйоз не об'єднаються, щоб не втратити свій проросійський електорат, цифри про це свідчать.
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...