Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
clio clio 08:32, 6 июн 2020
Профессионалы-то зачем?Бубочка хочет только аплодосики..,всё остально пихуй!
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 09:07, 6 июн 2020
clio,  Товарищ штатний работнІк на сайті, автор правильно пише, що ХТОСЬ позапихав КОГОСЬ у космічну техніку? І що вони там роблять? Сидять замість механізмів і вручну крутять шестерні?
Маск удивляется: "Откуда взялось столько специалистов в ракетной технике? Источник: https://censor.net.ua/b3200347
clio, передай автору, що треба ПЕРЕКЛАДАТИ такий вираз:
"Откуда взялось столько специалистов ПО ракетной технике"
 
Треба тут розуміти сутність прийменників таких як "у","В", "ПО", "ЗА" і т.д. І це їх посилають нас вчити колупатися в носі? Тузіки - на курси всі.
Подобається 2 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 10:07, 6 июн 2020
dobryj5,не расстраивайся,будет ещё оплачиваемая студентами сессия..,продолжай колупаться в носу та нагадувати сутність прийменників..,розумію-це болюча тема для кожного викладача,йому здаеться,що це його недоопрацювання,але можу заспокоіти-воно ніяк не заважае ім у владі нішпорити та розкрадать...
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 11:57, 6 июн 2020
clio (10:07, 6 июн 2020)
не расстраивайся,будет ещё оплачиваемая студентами сессия
Дружище майн, ти вже повинен знати класику, що хороших людей треба знати в деталях. Якщо я десь казав, що я ВЧИТЕЛЬ атестований і дипломований державою свою місію НАВЧАТИ і нести посполитим ЗНАННЯ, то це не означає. що я працюю на якихось посадах.
 
Запам'ятай, а якщо сумніваєшся у своїй пам'яті, запиши - я не працюю і не займаю жодних посад. Я вже відпрацював свої роки для заробленої пенсії. і якщо несу якусь місію навчальну - то безоплатно і добровільно за функцією вчителя для доброго і вічного покликаною державою і наукою.
 
Якщо я ДЕСЬ сказав, що я доцент із фінансів, то це не означає, що я на посаді доцента. Мене АТЕСТУВАЛО МОН доцентом для виконання функцій доцента без посад.
 
Хоч я таке державне положення критикую. Не повинно МОН затверджувати звання доцента чи професора, а працює людина у КОГОСЬ (вуз) виконує функції викладача, то вуз повинен його атестувати і платити.
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 16:23, 6 июн 2020
При совке,надеюсь ты помнишь,звания присваивались ВАКом и это было правильно..,пройти в ВАК было сложнее чем в Пентагон,только в сопровождении работника,который вызвал..,он объяснял это тем,что вокруг ВАКа круглосуточно вращались с чемоданами налички граждане Кавказа и Чуркестана..,зато теперь академиков из подворотни,как грязи...
Подобається 1 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 19:36, 6 июн 2020
clio (16:23, 6 июн 2020)
При совке,надеюсь ты помнишь,звания присваивались ВАКом
Ну, майн камарад, ти ж повинен розуміти, що таке не може забутися. Ти повіриш, що я проходив ці всі бар'єри із однієї сторони легко, але були сторони із проблемами.
Мені диплом і атестат видавав ще ВАК СССР. тоді було просто, підготовили документи і вислали в Москву. Через 3-4 міс. прийшло підтвердження і ще через деякий час переслали і самі корочки.
Хоч треба визнати, що захист дисертації був із боями. За час навчання в аспірантурі, в мене пішла наукова дискусія із одним професором і він же вчений секретар спецради. Дирекції також було цікаво слухати наші суперечки. От мене 3-чі виставляли ЗАСЛУХАТИ хід досліджень на вченій раді. А коли підготовлену дисертацію треба було подавати на раду, мені не підписували ЗАКЛЮЧЕННЯ.
 
Дійшло, що я давав пачку грошей із проханнями вирішити. Звичайно, не взяли і ще до совісті призивали. я тоді пачку паперу дисертації запустив у заввідділом.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 19:45, 6 июн 2020
Знаки. От так тримав дисертацію, не зшиту і запустив у доктора наук (згодом був академіком і зустрічалися, то так дружньо поліз цілуватися, що аж незручно стало). І сказав, що до них більше не приїду і зроблю іншу роботу.
І я відразу на автостанцію і поїхав додому. Ввечері дзвонить мій керівник із питаннями, що сталося? Каже прибіг до нього наш заввіділом приніс розкладену роботу і просить, щоб я приїхав він все підпише.
Так було, що товариші і на партзборах ставили питання до заввіділом та керівника про підготовку аспірантів і записували в рішення: заслухати хід підготовки аспірантів.
Так захистив успішно, але із піврічною затримкою,
 
Атестат ст.н. співробітника мені вручали в Харкові. Тут легко все обійшлося, але після вручення ТОВАРИШІ вилили цілу бутилку коньяку на атестат, Що трохи ніяково завжди було його показувати. Із п'ятнами характерними
 
В Україні колись також атестати вручали ВАК. Був на Металістів вул. Їздив туди. вже потім це забрав МОН, здається Ніколаєнко. це ж потоки
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...