Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 13:05, 1 июн 2020
zozoolia (10:11, 1 июн 2020)
на підрядних роботах будівництва запорізького мосту збагатилось вже не одне покоління місцевих чиновників.
..Єслі б нє било войньі... досі б ще дєрєбанили..  А потім поставили б понтони, як в Олексіївці під Нікополем!
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Максім Вознік Максім Вознік 12:48, 1 июн 2020
Общенациональная идея : "Порошенка - император" (с правом передачи короны по наследству)!
 
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 10:11, 1 июн 2020
Новенький (09:45, 1 июн 2020)
Нагадаю, бюджет все ще недобудованого Подільсько-Воскресенського мосту вже перевалив за 1 млрд дол США!

не скажу щодо Подільсько-Воскресенського мосту, але на підрядних роботах будівництва запорізького мосту збагатилось вже не одне покоління місцевих чиновників. Прискіпливий аудит кошторисів чомусь нікому з вищого керівництва нецікавий.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:45, 1 июн 2020
Страсбург: місто, яке в 1960 році вирішило закрити власну трамвайну мережу у понад 200 км і замінити трамваї на автобуси і легкові авто, в 1990-х повністю змінило свою думку, повернулося до трамваїв. І спеціально сконструйований для Страсбургу трамвай є не просто окрасою і візиткою міста, а поєднує навіть з сусідніми німецькими містами.
 
Дорого?
До 2002 року на будівництво трамвайної мережі Страсбургу було витрачено 477 млн. євро. Ще 304 млн. пішло на наступну фазу розширення з 2002 р. На купівлю рухомого складу витратили 216 млн. євро – з них 118 млн. на Євротрами та 98 на Альстоми.
 
Нагадаю, бюджет все ще недобудованого Подільсько-Воскресенського мосту вже перевалив за 1 млрд дол США!
 
Чи це потрібно?
Так, потрібно! Бо якщо український Ілон Маск не зможе швидко доїхати з Броварів до Києва на навчання чи з Солоного в Дніпро на роботу, а загине десь в перестрілці біля кіоску з шаурмою, ми ніколи не зможемо полетіти в космос.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:38, 1 июн 2020
Для Києва, як і для багатьох інших великих міст – це повернення трамваїв, в тому числі швидкісних. Трамвай повинен повернутися в центральну, історичну частину міста, знову об’єднати Лівий і Правий береги, з’єднати Київ з містами-супутниками, зокрема з Броварами, Борисполем. Це колись було, і нове збудувати можливо. Трамвай перевозить в рази більше пасажирів за автобус чи тролейбус, в рази дешевший за метро. Це екологічно: 80% викидів у повітря у містах – це автомобільний транспорт! І саме цим шляхом зараз йде Європа, роблячи власні міста зручними, комфортними і чистими.
 
Будуючи нову логістику України, ми завантажуємо власне виробництво рейок, шпал, підстанцій, електричних мереж, маємо куди дівати надлишкову електроенергію, запускаємо і розвиваємо виробництво сучасного електротранспорту, створюємо десятки тисяч нових робочих місць.
Як ми це вже зробили в авіаційній і дорожній галузях у 2016-19 рр.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 09:33, 1 июн 2020
Ситуація в Броварах не повинна просто завершитися з’ясуванням обставин конфлікту, а стати каталізатором визначення причин, наведення порядку і створення нової реальності. Бо інакше завтра будемо розбиратися з маршрутом Кривий Ріг – Київ, а післязавтра обговорювати ядерну війну між Київською Перепічкою і Велюром.
 
Причина перестрілки проста: відсутність прозорої справедливої конкуренції та корупційні схеми.
 
З метою вирішення ситуації необхідно, на першому етапі, завершити автобусну реформу, запровадити ринкову конкуренцію на прозорих рівних правилах, вивести перевізників з сірої та чорної зони, де ніхто не платить податків і «домовляється» з чиновниками, у білу площину.
 
Другий етап: комплексний підхід до транспортної моделі міських агломерацій України та поєднання їх зручним і швидким транспортом.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...