Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 02:58, 29 май 2020
Вовочко, рибонька ж ти моя, крихітко ти моє, та скільки ж воно можна!
 
То ти ДБР посилаєш на штурм музеїв, то ти в нас на всю голову потерпілий та переляканий. І це просто по колу. Зупинися, любий мій, коханий! Ці "Веселі картинки" тебе розтрощать. Без зовнішнього втручання. Чисто в тому мозку, де в тебе війна вже закінчилася. Хіба хтось з твоїх виборців знав рік тому, що він обирає головнокомандувача Збройних Сил України, який не тільки не помічає, що на фронті стріляють та вбивають ( і на місці відступу теж), але й відслідковує чиїсь відео в мережі, лякається і робиться потерпілим. Зненацька. Як тобі це вдається, Вово? В тобі бушують всі ті політики, яких ти колись грав? В тобі лідером став овоч та те яйце, яке в нього летіло? Та це вже й не смішно. Ми все це бачили і чим то закінчується теж. Потім постраждалий від яйця вбиває сотні людей.
 
І, нарешті, Вовочко, чим ти взагалі займаєшся і чим займаються твої помічники? Вам зайнятися немає чим?  Ти в нас хто?!..
Подобається 7 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 09:41, 29 май 2020
Чмо во главе долбодятлов..,кто это?Страна загадок?Одна якобы пресс-секретарь по секрету сообщила о богоизбранности патентованного дурака..,Фарион кощунствует в комментариях..,как там в песенке-..дети,как его зовут?Бура..,Бубо..,Поярков-Ваш выход!
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...