Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
clio clio 19:08, 27 май 2020
Географический парадокс и кретинизм-пошли на выборы в Украине,а очутились в Гондурасе!
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Максім Вознік Максім Вознік 19:31, 27 май 2020

За високими горами та глибокими морями, серед широких долин та розлогих річок, в тридесятому царстві та тридев`яносто п`ятому офшорному господарстві існує дивовижна країна Рошенія. Країна, в якій здійснюються найзаповітніші мрії, досягаються найкарколомніші цілі та втілюються найнесподіваніші фантазії. Без жодних табу. Не вірите? Постійні відвідувачі собачих будок «Рошен» вам не дадуть збрехати.
 
Є, правда, одна біда чорна – мучить цього царя хвороба страшна і підступна. Алергія... Алергія на зелень. Та так мучить, що не допомагають ні курорти мальдівські, ні гишпанські. Яке тільки зілля не нюхав! До яких тільки відьмаків та шептух не звертався! Усі пробували лікувать – і Свінарчук, і Луценка, і Герасімов зараз стогне. Що тільки здуру не робили! І аналізи в пробірочку здавали аж два рази, і на стадіоні обіцяночки волали, біцуху й прес на камеру качали – тхне йому отою клятою зеленню і все...
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Сірий Іван Сірий 19:36, 27 май 2020
Так,як зелену сомплю,навіть яника не матюкали..вже навіть самі завзяті прихильники Сцаря на вулиці тихенько соплять в дві дюрочки,та роблять вигляд,що це не вони за оце чмо голосували..))
Подобається 1 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Сірий Іван Сірий 19:41, 27 май 2020
А  найсмішніше,коли тупе бидло,змавпувавши статтю або допис,пишається зробленим..)))Хоча,дійсно,не кожен зегеній так може зробити...)))
Подобається 1 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...