Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 13:48, 27 фев 2020
Как результат - запуск пенсионной реформы перенесли на 2023. И это только планы, которые у нас, зачастую, не реализуются. А пенсии просто вскоре будет нечем платить…
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 17:00, 27 фев 2020
Юрій Ніколаєв,  Для чого виносити на обговорення подібний матеріал дилетантів? щоб ЩОСЬ пропонувати треба питання ЗНАТИ. Про ЩО можна говорити, коли автори  НЕ ЗНАЮТЬ бюджету ПФУ, його доходів та напрямів видатків? так само і за державний бюджет. Та відкрийте ГУГЛЬ, розкрийте функцію за державним бюджетом по видатках для ПФУ і розберіться із питанням.
 
Адже вже ДАВНО говориться, що пенсії ВСІ виплачує ПФУ, але не всі працівники є учасниками страхування за пенсійним фондом, ТОБТО, ЗАГАЛЬНОДЕРЖАВНИМ СОЦІАЛЬНИМ ПЕНСІЙНИМ СТРАХУВАННЯМ. адже цілий ряд в державі НЕ СПЛАЧУЮТЬ ЄСВ. Це відноситься до військовослужбовців та ще ряду працівників. Але ПЕНСІЮ вони ВСІ отримують із ПФУ, для чого держбюджет і виділяє кошти ПФУ.
 
Коротко говорячи, ті 173 млрд грн із держбюджету - це виплата пенсій військовослужбовцям, надбавок до пенсійних виплат та різних допомог, типу одноразової допомоги до 9 травня.
 
Чистий дефіцит ПФУ біля 25-30 млрд грн. Все крапка. Ви безграмотні поширювачі фейків.  
Подобається 4 Не подобається 10
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 17:24, 27 фев 2020
Вполне возможно, вы правы по цифрам. Но вы ведь не можете знать все цифры и тому подобное по всем публикуемым вами линкам? Желаю вам, чтоб каждый раз, когда вы опубликуете что-то м-м-м... дискуссионное, на вас набрасывались такие же "обличители" со словами "Ви безграмотні поширювачі фейків"
 
Да, и даже если дырка намного меньше, как вы говорите, все равно вряд ли такой бюджет можно назвать "сбалансированным".
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 19:34, 27 фев 2020
Юрій Ніколаєв,  Із зауваженнями частково можна погодитися за пряму мову. Але я розумію такі питання, що в розмові ми можемо називати якісь показники приблизні, заокруглені і не зовсім точні.
 
Але коли готується письмова ІНФОРМАЦІЙНА викладка, тут вже треба ТОЧНО називати і числа і їх призначення.
 
За викладки чисел, можу стверджувати. що я ЗНАЮ багато чисел вкладених як у матриці і в динаміці років. Але часто їх уточнюю у першоджерелах. І коли йде інформація спотворена, то треба адекватно і реагувати.
От ми пішли обговорювати інформацію автора про ДЕФІЦИТ ПФУ. А хіба так важко подивитися на першоджерело, де прямо вказується на що йдуть гроші:
код ЄБК    Призначення
2506000 Пенсійний фонд України - НННН
2506080 Фінансове забезпечення виплати пенсій, надбавок та підвищень до пенсій, призначених за пенсійними програмами, та дефіциту коштів Пенсійного фонду - НН
 
А там далі можна ще деталізувати ці видатки. Можна відкрити бюджет ПФУ, де також вказується детально.
 
Подобається 7 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 20:14, 27 фев 2020
Не у всіх вистачає натхнення, та й часу так зариватися в перевірки А може іноді й розуму: як сказав Ларошфуко, "всі скаржаться на свою пам'ять, і ніхто - на свій розум"
 
Я й не приховую: не все, що викладаю, я перевіряю достеменно. Тому й цікаво прочитати коменти: перефразовуючи класику, так народжується не тільки взаємна неприязнь, а і якесь наближення до істини (бо сама Істина ж недосяжна)
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 21:35, 27 фев 2020
Юрій (20:14, 27 фев 2020)
Я й не приховую: не все, що викладаю, я перевіряю достеменно.
Я у своїх постах більше акцентував на авторстві цієї інформації і Вас особисто згадав. що поширюєте некваліфіковані викладки. ВИ особисто сюди їх винесли. І я вказав на АБСОЛЮТНІ дурниці в інформації.
 
і про це вже багато ведеться мови. Для цього публікується бюджет ПФУ у повному викладі доходів і видатків. і там все вказується. Але ось такі некваліфіковані автори витягують та видумують дурниці і пишуть для загального читача.
ось для прикладу я вам викладу джерело за Постанову КМ про ЗАТВЕРДЖЕННЯ бюджету ПФУ і САМ бюджет. Подивіться, що ДЕФІЦИТ тільки у 23 млрд грн. Це ж не авторська видумка за дефіцит у 173 млрд грн. а хіба ТАК ВАЖКО ПОДИВИТИСЯ НА ПЕРШОДЖЕРЕЛО?
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/22-2020-п
тут не відкриває, подивіться тут
https://www.rbc.ua/ukr/news/kabmin-utverdilo-byudzhet-pensionnogo-fonda-1579862923.html
Подобається 4 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 11:51, 28 фев 2020
Юрій Ніколаєв,  Я так розумію, що Ви погоджуєтеся зі мною.
 
Як не прикро. але в даний час ПРАВДА у кожного своя, але істина то ОДНА.
Подобається 3 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 13:38, 28 фев 2020
Ну да, і смайлік же відповідний. Але повторю: я, та мабуть і не тільки я, не у всіх своїх лінках можемо відповісти за кожне слово статті: тому й вкидуємо інфу, щоб знавці прокоментували.
 
Це моя ідея-фікс: щоб таке обговорення десь було між серйозними експертами, статті яких ми постимо; а якщо комусь "з народу" є щось до них додати - ласкаво просимо в "соціальні ліфти", але з якимось механізмом відсіву фріків.
 
На жаль, поки що такого ніде не бачив Якщо в когось є лінк на таке - буду вдячний
 
Ну й зручні б більш дрібні механізми не завадили б: наприклад, якщо відповіли на твій пост - тобі приходить повідомлення, щоб не відслідковувати вручну, купа зайвої роботи
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 15:19, 28 фев 2020
Юрій Ніколаєв,  Можу зрозуміти бажання вивчити питання методом спроб і помилок. Але погодитися, як на мене, важко.
Я все життя свідоме жив із принципом: я знаю, що багато чого не знаю. Але якщо життя поставить питання перед мною, я знаю як його вивчити.
 
Тепер життя іде на брехні, маніпуляцій і статистиці. Ми постійно тусуємося на сайтах і ЗНАЄМО хто і ЩО говорить. От я знаю питання в принципі. Можу чогось і не знати. але я коли читаю Кушнірука, Фурсу та подібних до них авторів із економічних питань, чи Тараса Чорновола та подібних йому, то я ж ЗНАЮ на ЩО їх запрошують до слова.
 
з іншої сторони, вся інформація доступна для уточнення. От вчора Гончарук анонсував, що податкова виконала ПЛАН лютневих доходів, коли в дійсності там на вчора було біля 64 %. Повірити йому чи перевірити СТАН легко, але ЩО з того змінює. Ось дивлюся, що податкова активно взялася підтримати анонс Гончарука і вже дає на 27 число 85 %. Але треба розуміти і такі ігри.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 15:42, 28 фев 2020
dobryj5 (15:19, 28 фев 2020)
Ми постійно тусуємося на сайтах і ЗНАЄМО хто і ЩО говорить.
"знаємо" - це суб'єктивно , погодьтеся, в кожного своє "знання" своє.
 
я коли читаю Кушнірука, Фурсу та подібних до них авторів із економічних питань, чи Тараса Чорновола та подібних йому, то я ж ЗНАЮ на ЩО їх запрошують до слова.
про Кушнірука і Чорновола погоджуюсь, у Фурси бувають і цікаві думки.
 
з іншої сторони, вся інформація доступна для уточнення. От вчора Гончарук анонсував, що податкова виконала ПЛАН лютневих доходів, коли в дійсності там на вчора було біля 64 %.
Так і рийте, і коментуйте, і сперечайтеся з іншими - знавцями, без лапок.. Погано, що це буде розмазано й поховано по коментах і через кілька діб ніхто й не гляне А от у моєму "концепті" на "прогресорській платформі" кожен міг би складати свої оцінки на своїй "поличці" Як от Пророк - свої "списки".
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 15:45, 28 фев 2020
dobryj5 (15:19, 28 фев 2020)
Повірити йому чи перевірити СТАН легко, але ЩО з того змінює.
Продовжу: обговорення тут і в подібних місцях - так, мало що змінить (але таки змінить хоч щось, люди ж читають). Але якщо була б така "платформа", як я говорю, і якщо була б зроблена "по уму" - то люди б часто заглядали б туди, я впевнений. Особливо перед виборами. І політики почали б боятися попасти в такий "миротворець"
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 15:49, 28 фев 2020
А ось що цікаво: в цій темі вже 14 коментів, і вона повинна бути другою в "Сьогодні обговорюють". Але там її ВЗАГАЛІ НЕМАЄ. Що б це значило?
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...