Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 12:58, 24 фев 2020
порохоботи, і соросята — це вихідці з однієї і тієї ж «партії Майдану»
 
До табору порохоботів потрапляли ті, кому був близький «порядок денний суверенітету». Ті, хто не хотів миру за всяку ціну, і ті, хто не вважав працездатною ідею «просто припинити стріляти». Ти міг не любити Порошенка, засуджувати його за договірняки й корупцію, але, якщо суверенітет був для тебе важливим, — рано чи пізно ярлик прилипав і до тебе.
 
соросята і порохоботи встигли чимало повоювати один з одним, перш ніж опинилися в одному човні. Всі попередні п’ять років головна суперечність між ними полягала в оцінюванні ризиків для країни. Порохоботи вважали головною загрозою війну. Соросята називали корупцію. Внаслідок перший табір звинувачував опонентів у наївності й закликав зняти рожеві окуляри. Другий — відбивався докорами, що порохоботи прикривають війною небажання проводити реформи.
 
А тепер обидва табори опинилися об'єктами атаки третього.
Подобається 8 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
kinsulis kinsulis 16:52, 24 фев 2020
Новенький (12:58, 24 фев 2020)
Соросята називали корупцію
Если бы только называли!
Они делали всё, чтобы, как заявил один из них (шабуня), сбросить это руководство (Пороха).
И доделались, и обделались.
Некоторые получили должностЯ и хорошую ЗП, некоторым, даже при ЗЕкоМанде, светит тУрма (шабуня), некоторые бегают и ищут, кому же себя предложить хотя бы за часть цены.
Из последних, например, Елена Сотник (8-созыв Рады, самонемич, затем 2-й № в Сила и честь смешка; где-то недавно её представляли правозащитницей. На индивидуальной основе? )
Почему вспомнил? Видел как-то ее реплики на заседании ВС (точно не воспроизведу, а картинку тогда не записал). С таким апломбом высказывалась о работе главного управления разведки:
- там не могут, как следует, организовать работу
- я, как народный депутат, считаю что необходимо менять планы и критерии работы и подбора кадров
И это говорила   35-36 лет, проучившаяся год или 2 в к-то заведении в Америке!!
Подобається 10 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 18:29, 24 фев 2020
kinsulis,  Ні, ну ти тільки поглянь, Kinsulis, яка несправедливість: якась ("censored"), 35-36 років від народження, змогла провчитися "рік чи два", в якомусь "меріканському закладі" (мабуть, навіть, має й докУмент про його закінчення), до цього отримала українську вищу юридичну освіту, як мінімум опанувала три мови (рідну, "меріканську", кацапську), обиралася депутатом ВРУ, її й досі запрошують на різні ефіри з широкого спектру питань, а до тебе, геніяльного Генія (одна біда - невизнаного, ну то таке...), з неповною ЦПШ, ніхто не дослухається (а твоя ж думка - єдино правільна, так?). З цим треба щось робити..., не пускай все на самоплив, борись за справедливість (як казала ЮВТ: "Вона цього варта!").
Подобається 3 Не подобається 9
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 20:34, 24 фев 2020
О!Наконец-то!Деревянный болванчик,кокетка от демагогии и софистики опять занялся самолюбованием..,как-то сразу всех определил в ЦПШ с намёком на своё верхнее,даже что-то поболее,как там по классике-я человек скромный,зовите меня просто Ильич...С удивлением,но благодарностью за оригинальную оценку освоения иностранных языков,подтверждаю знание 7-и -мокшанского,украинского,французского,немецкого,арабского,итальянского,как-то идиш..,с английским не сложилось...Да-а-а..,Perun,всё-таки остерегись ходить возле открытого огня...
Подобається 3 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...