Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
voronz voronz 14:11, 21 янв 2020
Мета олігархів - відновлення режиму власного впливу і примирення з Росією. Слабкий президент, який або не розуміє, що насправді відбувається - або не хоче розуміти - всього лише "прокладка" між епохою після Майдану і майбутнім українським Путіним. Його завдання - дискредитувати Майдан і примиритися з Москвою. А потім вже буде встановлений класичний режим гаранта олігархічних інтересів.
 
Одразу скажу, що нічого не вийде. Олігархи не розуміють Україну. І Путіна вони теж не розуміють. У них в голові тільки гроші - як, втім, і у тих, кого вони привели до влади. З таким розумінням реальності можна тільки генерувати хаос.
 
Україна збережеться саме тому, що компромісу з Росією не буде. А без порозуміння з Кремлем не можна ані забезпечити олігархічні інтереси, ані надовго забезпечити стабільність популістського режиму, ані привести до влади автократа. Всього цього можна досягти тільки якщо підкоритися Путіну. А цього не допустять небайдужі українці...
Подобається 9 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Ginne Kosiv Ginne Kosiv 20:40, 21 янв 2020
voronz (14:11, 21 янв 2020)
Мета олігархів - відновлення режиму власного впливу і примирення з Росією.


 

Подобається 2 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Н2О Н2О 21:02, 21 янв 2020
Ginne Kosiv,  а Шредера, который закрыл все АЭС и Германия стала главным поставщиком валюты в паРашу (другими словами главным покупателем ихнего газа), получившим за это денежную должность в Газпроме, у шМеркель никак не раскритиковали, не? Сколько в армии, которой руководит шМеркель, танков на ходу?
из 44 танков Leopard 2, находящихся на вооружении учебной танковой бригады номер 9 в Мунстере, для участия в миссиях НАТО годны лишь девять, а из 14 необходимых для этой цели боевых машин пехоты Marder - всего три. Это вызвано нехваткой запчастей и высокой стоимостью ремонта. Бундесверу не по силам задачи, предписанные к выполнению в рамках НАТО
более подробно здесь
 
и кто из них двоих (шМеркель и Порошенко) вредитель и борыга?
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Ginne Kosiv Ginne Kosiv 21:09, 21 янв 2020
Н2О (21:02, 21 янв 2020)
а Шредера,
он украинский олигарх? или ты тупой флудер?
Подобається 2 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...