Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 16:29, 19 янв 2020
«Додавати тризуб, закріплений в Конституції національний символ і державний герб України до «Посібника з протидії екстремізму», який контртерористична поліція видала для вчителів та медичного персоналу – це більш ніж обурливо. Жодні виправдання неприйнятні. Ми вимагаємо вилучити тризуб з посібника та офіційних вибачень», – йдеться в заяві посольства.
Подобається 9 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 20:42, 19 янв 2020
Тризуба не увидел. Может плохо смотрел.
Азов, вероятно, попал за вольфгак на эмблеме.
Зато в наличии символы веганов, Гринписа, противников ядерного оружия и ГМО, защитников животных, флаги анархо-веганов (?) и анархо-феминистов (???)
А вот колорадский ленты нету facepalm
Совсем еб@нулись составители пособия?
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 05:49, 20 янв 2020
у британській контртерористичній поліції заявили, що наявність символіки в посібнику не означає, що організації, які нею користуються, є екстремістськими. Натомість публікацію списку пояснюють спробою допомогти поліції та іншим службам «розуміти зміст знаків та символів, з якими вони можуть стикатися в роботі щодня».
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 21:50, 20 янв 2020
Уряд Британії запевнив українську сторону в тому що не має на меті ображати Україну, але визнав, образа була нанесена. Водночас, примітно, що його заява не містить вибачень.
 
"Ми усвідомлюємо і шкодуємо через образу, заподіяну появою українського Тризуба в "наочному посібнику британської поліції. Як уже заявляли в поліції, в цьому документі чітко зазначено, що багато символів, наведених у ньому,  не становлять інтерес у боротьбі з тероризмом. Британська влада глибоко поважає офіційні символи української державності... Ми визнаємо, що Тризуб як головний елемент Державного Герба має конституційне, історичне та культурне значення для народу України", -  заявив речник уряду, додавши, що Британія "сподівається на поглиблення наших двосторонніх відносин у прийдешні роки".
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...