Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
clio clio 13:02, 14 янв 2020
Вряд ли..,слишком много и тщательно мазала говном наша пиздота даже без участия мокшандии..,для неискушённого нарида запашок остался +собственные ошибки...
Подобається 11 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
hotstuff hotstuff 13:43, 14 янв 2020
Петя іде в дупу (через тюрму та конфіскацію).
Подобається 7 Не подобається 15
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 13:54, 14 янв 2020
Ойц, "щож таке і, якже ж так?": це вже, типа, як "гітлерюгенд в квітні-травні 1945 року? Якщо "вимітають по засіках", отаких вічних шмаркалів (хлопчика по виклику:"чівоізволітєгаспадінхорошій!"), щоб хоч якось, хоч чимось "підперти" значимість "авторитетного велетня" українського сьогодення (ПОПу), то це вже (як кажуть в медицині): "Закат Померанцева!", - тобто 3,14здець! Повний... І, ніякий він не "сьомий майбутній...", а самий справжній "першийпрезидентякийсядезапаскуднісвоїсправи". "Справедливість є і за неї варто боротися!"
Подобається 5 Не подобається 13
Відповісти | Цитувати виділене
Alexander Oderiy Alexander Oderiy 15:32, 14 янв 2020
Хто вірить Тарасику, який зрадив свого батька?
Подобається 6 Не подобається 13
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 18:40, 14 янв 2020
Абсолютно согласна с Тарасом Черноволом!
Але в ту мить, коли перші закриті соціології чітко показали, що Порошенко впевнено вийшов на перше місце серед опозиційних політиків, почалися якісь дуже деструктивні рухи. І їх стали провокувати в нашому патріотичному й державницькому середовищі. Коли буквально за тиждень дані опитувань почали публікувати, все ніби стало на свої місця. Але далеко не для всіх. Я не бажаю тут обговорювати всіляки випади сумнівних та маргінальних середовищ на зразок свободівки Фаріон чи деяких лідерів Нацкорпусу, я про відповідальних і патріотичних громадян, які чомусь дуже легко шарпаються вслід за добре зманіпульованими пропагандистськими поштовхами.
Собственно именно этому т.н. "патріотичному й державницькому середовищу" мы обязаны Зеленским-президентом! Потому что у этих "патриотов" в голове солома. Они не в состоянии мыслить стратегически, они не в состоянии отделять зерна от плевел. Для них "Мальдивы" затмевают и армию, и мову, и веру.
Подобається 7 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 18:51, 14 янв 2020
Короче, самым страшным нашим врагом является наша собственная глупость. И если вспомнить, сколько вреда принесли типа "патриотические" дроздовы, лещенки, наемы, данилюк-ермолаевы, буткевичи и прочая зрадофильская помойка, то они вполне заслужили звание героев России. Именно эти и им подобные деятели весьма успешно занимались засиранием мозгов наших патриотических соотечественников. И самое страшное, что последующие события НИЧЕМУ их не научили. Все тот же срач, все те же "Мальдивы" превыше всего. И по-прежнему, какой-нибудь деятель типа Кошулинского с 1% поддержки застит им горизонт. Причем у каждой группы свой условный Кошулинский! Так что рассчитывать на объединение этих горластых болванов и их объединение в поддержке единого и действительно самого мощного и перспективного кандидата, абсолютно нереалистично. Более того, утопично.
Подобається 7 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Н2О Н2О 18:58, 14 янв 2020
hotstuff (13:43, 14 янв 2020)
через тюрму та конфіскацію

Подобається 10 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...