Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
sobaka_d sobaka_d 17:57, 10 янв 2020
Нельзя не согласиться с автором, что действительно Украина вначале выглядела как союзник Ирана в попытке скрыть истинную причину катастрофы. Чего только стоит бессмыссленное заявление нашего посольства в Иране, что причина в неисправном двигателе, сделанное буквально сразу после известия о катастрофе!!! Ничего более глупого, чем это заявление, просто невозможно представить. Тем более, что его сделали профессиональные дипломаты! Так называемые.
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Anna Tkachenko Anna Tkachenko 18:21, 10 янв 2020
Тарас Березовец перднул Неужели у всех порохососов в мозгах ничего кроме рошенок
Подобається 3 Не подобається 10
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 20:37, 10 янв 2020
Порохнявий штаб обрав тактику дискредитації Зе всіма можливими і неможливими засобами. Ні дня, ні мінути без брехливого негативу: немає фактажу (а його, часто-густо, таки, немає, крім, як тільки в їхніх, порохоботських, хворобливих уявинах), придумаємо домисли, відверту брехню - головне, щоб всього цього було побільше і не давало б можливість люмпену "фільтрувати" інформацію, яка обрушивається на них: де правда, а де брехня? Ось, що, наприклад, робить Березовець: тупо "насипає" свої, висмоктані з пальця, завідомо неіснуючі в живій природі, припущення, що, нібито, Зе, можливо зустрічався, невідомо з ким, невідомо де та отримував, невідомо які "інструкції". Егеж, сильно кацапам та персам допоможе, типа, "замовчування" з боку Зе, якщо всі провідні лідери Світу наголосили про ймовірну причину цієї трагедії. А, взагалі то, забавно дивитися з боку, як чубляться "ні на живіт, а на смерть", угрупування іудеїв між собою (і де хто побачив в нас антисемитів, може нам євреї неякісні дісталися?).
Подобається 2 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 21:05, 10 янв 2020
Patria (20:37, 10 янв 2020)
Ні дня, ні мінути без брехливого негативу: немає фактажу (а його, часто-густо, таки, немає, крім, як тільки в їхніх, порохоботських, хворобливих уявинах)

Тобто схвалюєш вiдведення вiйськ, здачу територiй, передачу убивць та злочинцiв до РФ, спiльний кiнобiзнес з РФ, Омани-офшори, вiтання з Новим роком та iнше дрифтування перед Путiим? А чи не дохуя ти хитросракий? А може ти таки кацап?
 
Подобається 6 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 21:50, 10 янв 2020
zozoolia,  Дякую, що підтвердив тактику порохнявського штабу: коли вас, холуїв, ловлять "на гарячому" за руку, ви намагаєтеся "забити Мікі баки" відволікаючими трюками, типа, ви нам про Фому, а ми вам - про Ярему! Тобі про губошльопа Березовця, а ти викладаєш ваші мантри про міфічну здачу територій, якісь вигаданні "Омани-офшори" та дрифтування перед путіним. Продаж, ще раз - ПРОДАЖ (!), а не купівлю втридорога запчастин для "Оборонпрому", як "дехто (!), Української кінопродукції, ти вважаєш "СПІЛЬНИМ КІНОБІЗНЕСОМ" і моєю "хитросракістю"? Але, я ж не нелюдь якийсь - заробляй на мені свою чергову "тридцятку"...
Подобається 2 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 21:59, 10 янв 2020
Patria (21:50, 10 янв 2020)
Тобі про губошльопа Березовця

тобi про бубочку, а ти на особистостi перескакуєш, що є прямою ознакою платного троля
Подобається 9 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...