Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 09:51, 10 дек 2019
Українська поліція зайде на окуповані території Донецької та Луганської області, коли їх залишать незаконні збройні формування, і готова патрулювати з «представниками територіальних громад»
 
На уточнювальне запитання, чи йдеться про спільне патрулювання з так званою «народною міліцією», яка зараз має контроль на окупованих територіях, Аваков просто повторив: «Я ж вам сказав — територіальних громад» (насправді він сказав «марад», але зрозуміло, що йшлося про «громади»).
 
«Це дуже важкий перехідний період, він триватиме пів року або й рік, але ми готові пройти. Але це буде потім, коли усі зі всім погодяться, а поки ми бачимо, що Путін не готовий повернути нам кордон», — додав Аваков.
 
Він також допустив, що Україна може погодитися на компроміс щодо контролю над кордоном і отримати його «не за місяць до місцевих виборів, а, наприклад, за 2 дні».
Подобається 6 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:27, 10 дек 2019
«У пана Суркова здали нерви, він там папери кинув на стіл і кричав: «ми так не домовлялися». Вони запропонували розводити і далі війська. Куди розводити? В Марїнці? Де кожен метр политий кров’ю. І відведення означає здачу наших позицій на кілометри. Чи в Широкіно, де ми стали так, щоб Маріуполь убезпечити? Це нісенітниця. Ми чітко дали зрозуміти, гуманітарні коридори – добре, бо людям треба дати можливість їздити без черг. В Луганській області немає жодного коридору, де може проїхати машина»,- підкреслив Арсен Аваков.
 
«Ми не збираємось бути домініоном Росії, на першому місці – українські інтереси. А далі, ми готові з повагою ставитись до всіх», - додав міністр.
Подобається 6 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 17:34, 11 дек 2019
Помічник президента Росії Владислав Сурков назвав слова міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про те, що він нібито "психанув" на переговорах "нормандської четвірки" п'яними фантазіями.
 
"Переговори в Парижі в понеділок не були ні особливо важкими, ні емоційно зарядженими. Швидше, довгими. Що стосується фантазій Авакова, то найкращим коментарем до них служать його власні слова.
 
У тому ж інтерв'ю, де він дає характеристики учасникам російської делегації, він повідомляє важливі відомості і про себе самого. Він каже, що його - цитую - "близько не підпустили" до переговорів.
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 19:24, 11 дек 2019
Электропиздун,до зубной боли  цепляющийся за должность,готовый отлизать всё,что прикажут...
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...