Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
Дюма Дюма 14:00, 30 ноя 2019
...все логічно і "согласно купленним білєтам", у Києві жидокацапи виграли абсолютно, тому й найперша із задач  переможців - вигнати з Києва жидобандерівців, щоб і духу їхнього не було.  
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Igor Volkov Igor Volkov 14:12, 30 ноя 2019
Нечего ему там делать.
"Геройство" Кривоноса мифинизировано.
А свою продажность он показал на выборах - променял свою совесть за должность.
Подобається 8 Не подобається 12
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 14:55, 30 ноя 2019
Igor (14:12, 30 ноя 2019)

"Геройство" Кривоноса мифинизировано.

Гадя твой герой, знаем. Ну может моторыла еще
Подобається 12 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 16:22, 30 ноя 2019
Igor (14:12, 30 ноя 2019)
"Геройство" Кривоноса мифинизировано.
А свою продажность он показал на выборах - променял свою совесть за должность.
Если по первой строчке - то МИФОЛОГИЗИРОВАНО.
Если по второй, то МИНФИНИЗИРОВАНО.
Но в обоих случаях ЖОПА.
Если креатура петрушкова, то она Зеле служить не будет и не собирается. И просьба не пиздеть, про то что данная "особь" служит Народу Украины: у всех, кто целовал поце руку, автоматически руки и рот в говне.
Подобається 8 Не подобається 11
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 16:50, 30 ноя 2019
Justas-Sumy (16:22, 30 ноя 2019)
у всех, кто целовал поце руку, автоматически руки и рот в говне.
Зачем Вы так ? Знаете же, что есть люди- вампиры, а есть люди-доноры ,иные готовы вывалить свои лимоны за проходное место, а кому-то заробитчаны от политики сами готовы доплачивать.
Виктор Кривонос - Народный Герой Украины. Вот как его оценил Народ. И Народу же (в случае чего) его переоценивать, а (не о Вас лично речь) не олигархическому конкордату, членом котрого был Петро, а петрушкой которого является Вовка. Конкордат, как мы теперь знаем, может прикинуться жидобандеровским или жидокацапским, но Народных героев и те и эти используют, как джокера , выгодно - как козырного туза, невыгодно - сбросят за малку.  
Подобається 8 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 16:53, 30 ноя 2019
Дюма,  Я про то, что дал себя использовать  под патриотическими лозунгами, чем снизил статус Героя
Подобається 8 Не подобається 10
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 16:56, 30 ноя 2019
Да и благодаря петрушке Героями Украины стали такие прохиндеи, что статус очень и очень сильно нивелировался. Да и пока что Зеля Героев не сильно привлекает для популяризации себя. Кстати, мне Зеля всё больше и больше ющерка начинает нагадувать своими постепенными метаморфозами. Того и гляди, Поця премьером станет.
Подобається 7 Не подобається 10
Відповісти | Цитувати виділене
zozoolia zozoolia 17:05, 30 ноя 2019
Justas-Sumy (16:56, 30 ноя 2019)
Да и благодаря петрушке Героями Украины стали такие прохиндеи, что статус очень и очень сильно нивелировался.
ты про этих, наверное?

 
Так это не Пороха заслуга, это такой был "запрос общества", "людям понравилось"
Подобається 6 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 17:14, 30 ноя 2019
zozoolia,  Возражения есть?
Подобається 7 Не подобається 9
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 17:15, 30 ноя 2019
zozoolia,  К тому же костя гришин героя не получал, по-моему.
Подобається 5 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 18:20, 30 ноя 2019
За Віктора Януковича присвоєння Героїв України перетворилося на відвертий фарс. Скажімо, 2010 року аж четверо донецьких шахтарів одержали ордени Золотої Зірки, які мають вручатися за героїчні подвиги. З них один – «за встановлення визначного результату у видобутку вугілля», за перевищення так званого «рекорду Стаханова», відвертої фальсифікації сталінських часів. Утім, і зараз фальшований рекорд був «перевищений» за допомогою тієї самої фальсифікації. 22 Героя України, понад половину удостоєних Януковичем цієї нагороди, були з Донбасу, серед них – чимало членів Партії регіонів. Серед них був і графоман Борис Бєлаш, який колись сусідив із Януковичем і мав із ним приязні відносини. Наразі він запекло «викривав» український сепаратизм у римованій формі, за що й став Героєм України та одержав орден Держави.
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 18:21, 30 ноя 2019
Досі невідомо, скільки Героїв України з числа гірників й аграріїв залишилися жити та працювати на окупованій території Криму й Донбасу, примножуючи своєю працею потенціал Росії та її маріонеток. Імовірно, що рахунок іде на десятки осіб. Але деякі знакові постаті в цьому плані активно «засвітилися». Колишній «регіонал» Борис Дейч, що був на час російської агресії депутатом Верховної Ради України, активно підтримував окупацію Криму Росією. Февзі Якубов, що був на президентських виборах довіреною особою як Кучми, так і Януковича, став не менш палким прихильником Путіна та його агентом у кримськотатарському середовищі. Микола Багров, очільник Кримського обкому КПСС у 1989-91 роках, а потім голова Верховної Ради автономії, беззаперечно став на бік окупантів і, зокрема, заявив: «Я був першим керівником Верховної ради Автономної Республіки Крим, і вже тоді можна було бачити в Україні ознаки нацизму. Зараз це нерідко переростає у відвертий фашизм.
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 18:21, 30 ноя 2019
Велике спасибі президентові Володимиру Путіну, який допоміг, повернення Криму було проведено блискуче». До речі, перший антиукраїнський заколот Багров учинив у Криму у 1992 році. Це йому надалі не завадило: Ющенко у 2007 році зробив Багрова Героєм України, а в 2010 році Національна академія наук обрала його своїм членом. Путініст Багров у 2015 році помер, залишаючись Героєм України та членом НАНУ…
 
Як бачимо, зі званням Героя України є серйозні проблеми. Дехто вважає, що воно скомпрометоване, і тому потрібно заснувати нову найвищу відзначу. Дехто пропонує ретельно «почистити» списки Героїв, позбавивши цього звання тих, хто його негідний. Є й інші думки. Беззаперечним видається те, що відверті зрадники та «тихі» колабораціоністи не можуть мати ті самі відзнаки, як і захисники України. Разом із тим сваволя тут неприпустима.
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 18:23, 30 ноя 2019
За статтею 16 Закону України «Про державні нагороди України», «позбавлення державних нагород може бути проведено Президентом України лише у разі засудження нагородженого за тяжкий злочин за поданням суду у випадках, передбачених законом». Хіба відверта зрада Батьківщини та колаборація не є тяжкими злочинами? Тож неприпустимим виглядає зволікання влади у виявлення винних у таких злочинах і доведенні до кінця процедури позбавлення їх звань Героїв України.
 
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 18:23, 30 ноя 2019
Разом із тим на відверте політиканство скидається те, що в силі залишене нікчемне з правової точки зору рішення Донецького суду від 2010 року про позбавлення звань Героїв України Степана Бандери та Романа Шухевича. По-перше, воно ґрунтується на тому, наче вони ніколи не були громадянами України (хоча насправді були у 1918–19 роках), по-друге, суд зігнорував наведену вище норму українського законодавства. Проте поточна політична доцільність продовжує домінувати; видається, те саме стосується і небажання позбавляти звань Героїв колаборантів – а раптом вони знову перекинуться на бік офіційного Києва, адже, хто зрадив один раз, здатен зрадити двічі…
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Igor Volkov Igor Volkov 18:25, 30 ноя 2019
Дюма (16:50, 30 ноя 2019)
Вот как его оценил Народ. И Народу же (в случае чего) его переоценивать,
Народ оценил Кривоноса по искаженной информации о его подвиге.
Если бы народ узнал, что Кривонос мог легко деоккупировать город, тем самым замкнув кольцо блокады Гиркина в Славянске, а он "героически оборонялся" со спецназовцами от членов бандитских группировок города, при этом "поедая ласощи" от громадян города, которые доставляли на аэродром "сквозь штурмующие ряды оккупантов" - ну вот не знаю, достоин ли он такой награды.
 
Народный Герой как по мне - это школьник Чубенко ( замордовали за нашивку в виде цветов флага. Стреляли в голову несколько раз - не могли убить сразу), бывший демутат Рыбак (которого замордовали за флаг), женщина - волонтер, которую бандиты в Донецке привязали к "столбу позора"...
 
А этот тупо отсиделся на аэродроме
Подобається 6 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 18:32, 30 ноя 2019
Каких вам ещё хероев не хватает, порохоссуки?
«Герої» України та її Герої: Легше вигадати нову нагороду
 
https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/2036417-geroi-ukraini-ta-ii-geroi-legse-vigadati-novu-nagorodu.html
Подобається 5 Не подобається 8
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...