Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
sobaka_d sobaka_d 00:11, 9 ноя 2019
Ну вот, начинается! Дубилет очень толковый и перспективный человек. Замечательно, что у него появилась сейчас возможность сделать что-то действительно важное. Но большой вопрос, дадут ли ему работать. Система сопротивляется отчаянно и не остановится ни перед чем. Ведь если ему удастся реализовать свои планы, значительная часть теневых схем исчезнет и кто-то потеряет контроль над огромными финансовыми потоками. Для реализации таких планов нужна политическая воля. А вот в способности Зе создать необходимые условия для работы таких превосходных специалистов как Дубилет, у меня есть очень большие сомнения.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 21:43, 8 ноя 2019
«Я звернувся сьогодні до Управління державної охорони з проханням виділити мені охорону. Зараз навколо мене раптом утворилося дві зони напруги», – написав Дубілет.
 
Однією «зоною напруги» Дубілет назвав боротьбу з тіньовим алкоголем, яка повинна показати результат у вигляді додаткових надходжень до бюджету в 5-10 млрд грн на рік.
 
«По-друге, я один з координаторів проведення конкурсів на державні топ-посади. Ми зараз проводимо перезавантаження влади по всім держорганам, підприємствам та установам. Чомусь деякі сторони вважають, що у мене чи моїх колег може бути вплив на конкурсну комісію»
Подобається 8 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...