Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 09:35, 3 окт 2019
Я би порекомендував президенту Зеленському на зустрічі нічого не підписувати. Бо міжнародні угоди лише тоді стають чинними, коли їх ратифікує парламент України. Якщо він залишить свій автограф під документом, який не буде ратифікований, – це потягне наслідки. Бо це стосується безпеки, територіальної цілісності та суверенітету української держави. Це не випадково, що в 2014 році попередній президент не лишив на жодному документі свого автографу – він як президент мав повноваження це підписувати, але він цього не зробив. Тож я і нинішньому президенту порекомендував би вчинити так само.
 
...слід позбутися відчуття, що є проблеми, які вирішуються за декілька годин та декілька місяців. В окремих складових - це питання років та десятків років.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:30, 3 окт 2019
13 лет, с 1993 по 2005, Франк-Вальтер Штайнмайер, автор так называемой "формулы Штанмайера", носил портфель за Герхардом Шредером, ныне председателем совета директоров «Роснефти»
Бравый офицер Золотов начинал свой боевой путь с того, что носил портфель за девочкой Ксенией Собчак, сопровождая ее по утрам в школу. Папин портфель носил в это время Путин...
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...