Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Ginne Kosiv Ginne Kosiv 11:28, 21 июн 2019
неонацистские выблядки и моральные ублюдки - наследие режима Порошенко.
Подобається 5 Не подобається 9
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 22:47, 21 июн 2019
Судя по тому как корежит ольгинского немытого козла, акция студентов кое-кому очень сильно не понравилась! Ну а как вы думали?? Что вам все будет сходить с рук? Что вы опять всесильны? Нет уж! Никакой Зе вместе со своими зебилами не вернет вас в прежнюю жизнь. Все кончено для вас. И чем раньше вы это осознаете, тем для вас же лучше.
Подобається 7 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Пыля Потновус Пыля Потновус 23:54, 21 июн 2019
Гужва выкакал... Мастер-шеф по нарезке остывшего кала Гужвы, быстренько сервировал... А кушать "лакомства" и некому – траванули йулебыдло дустом и клопомором.
 
Подобається 7 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Ginne Kosiv Ginne Kosiv 10:55, 22 июн 2019
тухлая_сильотка (22:47, 21 июн 2019)
акция студентов
когда это Карась студентом был? а Сюмар с Вятровичем?
похоже, тетя, ты не только с нацистской мразью обниматься будешь, но и у гнойного бомжа отфлэкаешь, если он нужен будет Порошенке.
Подобається 2 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 12:37, 22 июн 2019
Для колоріту, шоб не нудно читалося (так би мовити, мовою героя-водія з к/ф "Міміно", Мкртичана): "Шлюшай, какой глюпій і прАдажній студєнт пАшьоль, свой голова сАвсем думать не хочет, так ліхко (как сАвсем прАдажній дєвка) дайот сібя угАвАріть, да? Как можьнА сАвсем логіка не імєть, штоби, чісто, самАстАятєльнА так вАзмутітца (што просто кушять не мАглі!) і, чісто, слючайнА вместє АкАзалісь "в нужній врємя, в нужній мєсто", іщо і с наглядній пАсобієм. А, какой пАбєда пАлучіль: рєктАр всьо Атмєніль, ночью сам прішьоль, всьо пєрєпісаль, дікА ізвінялься, зємлю Абіщаль кушать!"
А, якщо серйозно, то все це сумно виглядало: з якого приводу весь цей "кіпеш", кому потрібен весь цей правовий безлад? Кому вигідно використовувати студентів в ролі "хунвейбінів" і влаштовувати чергове "полювання на відьом"? І, таки, так: "поп-провокатор Гапон", в обличчі Карася, Сюмар, Мазура там опинилися, чисто випадково, проїздом з Крижополя до Парижу...
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 12:37, 22 июн 2019
Patria Perun,  Не можна беззаконням боротися зі злом (поки залишимо за "дужками" особистість Портнова): його що, визнали винним, хоч по одному епізоду, висунутих йому безпідставних звинувачень (на волні патріотичного ентузіазма, правда, як виявилося, підступно керованого групою осіб, які, в злочинній змові, вирішили захопити владу для особистого збогачення)? Може, хтось заважав ГПУ, СБУ, МВС чинити справедливе правосуддя? Отожбо... А, "революційна доцільність", обмеження свободи на професію для неугодних режиму, це не демократія, це не шлях в Європу, а навпаки - "повний хід" в бік Мордора й можливість "під шумок" заповзти в тінь й "затихоритися" кукловодам-папєрєднікам, щоб уникнути справедливого покарання. К.Прутков казав: "Зри в корінь!", - і це не означає, що потрібно вішати собі "локшину" на вуха. Якщо що, то Портнов, мабуть-таки, велика падлюка, але ж... розумна, зараза. І, саме, це (розум і досвід) треба використовувати нам собі на користь ("Я так думаю..." к/ф "Міміно")
Подобається 2 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Ost Alek Ost Alek 12:45, 22 июн 2019
Patria (12:37, 22 июн 2019)
Якщо що, то Портнов, мабуть-таки, велика падлюка, але ж... розумна, зараза. І, саме, це (розум і досвід) треба використовувати нам собі на користь
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...