Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Борис Петрович Борис Петрович 10:06, 3 июн 2019
А кто такой этот Ярош ? Который учит украинцев  как надо жить и воевать ? Хасидский еврей !  И с кем это он хочет воевать ? С вооружоной до зубов -второй армии мира  -Кацапляндии ! Что бы Украина и украицы потеряли свою государственность и вергли в уничтожение свой украинский народ ! Где счет уже пойдет не на десятки , а на  сотни  тысяч  погибших украинцев ! А потом этот "хасид "-лихо свалит на саою историческую родину Израиль , оставив после себя разруху и  разрушеную экономику чужой ему страны  !
Подобається 8 Не подобається 11
Відповісти | Цитувати виділене
Борис Петрович Борис Петрович 10:11, 3 июн 2019
Дмитрий (Авдим) Ярош - глава боевого крыла еврейской революции в Украине
 
Еврейская фамилия Ярош происходит от ивр. а-Рош (הַרֹאשׁ), что значит "глава", "вождь" и указывает на высокое положение предков Авдима Яроша в хасидской общине Украины.! Пускай Ярош как боевой хасид -едет воевать в Израиль  с палестинцами и там восоздаст свой родной " Правый Еврейский сектор "   !!!   А украинцы сами разберуться с руцкими оккупантами !
Подобається 8 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:34, 3 июн 2019
Найперше — ми маємо ворога. Цілу імперію, яка є геополітичним гравцем. Імперію, яка не дасть нам розвиватися як національній незалежній державі. Відповідно, ми маємо протиставлятися цьому ворогу на всіх театрах війни, яку він проти нас розв’язав.
 
І це не тільки війна як така. Це і культура, і інформаційний простір, і кіно, і безліч інших речей. Та сама наука, ті самі ракетні технології. Бо це ж Україна, наші Корольов, Ціолковський вивели Радянський Союз на передові позиції у цій сфері. І це розуміння треба спроектувати у тому українці, який має жити зараз і мусить насамперед думати про майбутнє. Бо український націоналіст — це людина, яка думає і діє в ім’я майбутнього, а не минулого.
 
Націоналіст — це людина, яка має чудово уявляти, що цей ворог є. І не тільки на сході, а й на заході, як би дивно це не звучало. Бо ж подивіться навіть на Євросоюз: на шовіністичну політику Польщі, імперіалістичну політику Угорщини у нас на Закарпатті…
Подобається 6 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:39, 3 июн 2019
Як розвалити Росію — це теж тема для українського націоналіста. Бо там ціла купа деструктивних чинників, які можуть нам допомогти її розвалити. Але хіба у нас Служба зовнішньої розвідки чи Головне управління розвідки Генерального штабу діє за планом розвалу Росії? Ні. Ми захищаємося. Ми постійно стоїмо як "тєрпіли" — і чекаємо: а хто там прийде і порядок наведе?
 
— На які саме чинники ви б давили найперше, щоб розвалити Росію?
 
Релігійний і етнічний. Це два найголовніших чинники у розвалі всіх імперій за всю історію.
 
— Під релігійним що саме маєте на увазі?
 
— Мусульманство. Це головний чинник, який має знищити Росію — за релігійною ознакою.
 
— А етнічний? Грати на настроях "хватит кормить Москву"?
 
— І це теж. Хоча це навіть не етнічний, а більше соціальний чинник. Сибір, Іркутська або Челябінська область, будь-яка інша можуть ці питання порушувати. Але те, що південь Сибіру Росії вже потроху захоплюють китайці — це ж факт. То чому нам не підіграти цим речам?
Подобається 6 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 11:42, 3 июн 2019
Володимир Зеленський, як керівник "95 кварталу", безпосередньо відповідальний за ту поразку. Бо анексія Криму і окупація частини Донбасу — це поразка безумовна.
 
І це він, саме він завів російські війська, саме він — один із тих, хто підготував окупацію.
Це факт. Хай навіть робив він це неусвідомленно.
 
Тепер, звісно, президент Зеленський може виправитись і стати історичною постаттю, справжнім будівничим Української Національної Держави. І якщо він поставить перед собою таке завдання, йому буде на кого спертися.
...
Якщо Зеленський обстоюватиме національні інтереси — ми будемо на його боці. І він навіть не уявляє, які надійні союзники для нього будуть. Тоді ми зможемо реально змінювати не тільки Україну, а й цілий світ.
Подобається 6 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:11, 3 июн 2019
— У вас немає якогось розчарування? У народі загалом, можливо — після того, як відбувалися ці вибори?
 
— Ні. Яке розчарування? Його у принципі не може бути. Я ж націоналіст. А націоналісти — не розчаровуються. Це все описувалося у працях наших ідеологів давно. Річ у тім, що завжди є ті, хто веде і ті, кого ведуть. У будь-якій державі світу. Тих, що ведуть, як правило, до 10%. У нас — більше.
 
Ми ще маємо перспективу неабияку. Тих, хто готовий жертовно боротись за цю державу — їх набагато більше, ніж ті 25%, які голосували за Порошенка.
 
Найголовніше із завдань — об’єднати дійсних патріотів. І тих, хто голосував за Порошенка. І тих, хто підтримав Зеленського (повірте, серед його виборців патріотів чимало). А для цього нам потрібен головний державотворчий чинник. Думаю, що у найближчій перспективі можна буде зайнятися його творенням. На мій погляд, ним на цьому історичному етапі може стати своєрідний національний орден державників, який міг би об’єднати людей із різних середовищ
Подобається 5 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 12:21, 3 июн 2019

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що Україна має почати переговори з Росією з чистого аркушу, оскільки Мінські домовленості зайшли у глухий кут.
 
Вона наголосила, що найбільше на зміни чекають українські військовополонені, політв'язні і заручники, які кинуті напризволяще, а жодних переговорів щодо їхнього звільнення не ведеться.
"Жодних дискусій не існує. Практично забуті люди.І тому я хочу звернути увагу на те, що, у тому числі спікер Думи країни, яка веде проти нас війну, сказала про це, треба починати переговори з чистого аркушу. У тому числі, враховуючи обрання нового президента, треба негайно почати переговори з чистого аркушу"
Подобається 6 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Ginne Kosiv Ginne Kosiv 12:37, 3 июн 2019
Новенький (11:34, 3 июн 2019)
І це не тільки війна як така. Це і культура, і інформаційний простір, і кіно, і безліч інших речей.
котрые упоротые вышиватники за пять лет просрали начисто,
Подобається 5 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Борис Петрович Борис Петрович 15:03, 3 июн 2019
Новенький,  новенький ! Ты скоро станешь стареньким !  А вот тебе  почитай и  не мудри  на линкодроме ! ...."  Байден тоже призывает к импичменту. Но и Трамп не случайно захотел видеть у себя в гостях Зеленского, который за полторы недели своего пребывания в кресле президента, перевернул многое в геополитческой игре. Кроме приглашения к Трампу, в Палате Конгресса США представили законопроект о предоставлении нам статуса главного военно-политического союзника США на период  пока мы не вступим в НАТО. Пока кружок Порошенко уже 5 лет на всех каналах кричит, что они за НАТО и ЕС, пацан незаметно и тихо переворачивает все с ног на голову  "  ! Вот так новенький !   ...http://www.ofeliya.com.ua/archives/2543     такой анализ делать , это не с твоим тузиковским тупеньким умишком !  
Подобається 5 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Пыля Потновус Пыля Потновус 17:11, 3 июн 2019
ННикаляшкаЯгорав (10:06, 3 июн 2019)
А кто такой этот Ярош ? Который учит украинцев  как надо жить и воевать ?
Какой же ты реликтовый дегенерат, старпёр–совкопидор ННикаляшка. И зачем ты тянешь сюда высеры душевнобольной "афелии"? Вот же старый ублюдок
Подобається 5 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Alphatiger Rs Alphatiger Rs 18:55, 3 июн 2019
Борис_Петрович (15:03, 3 июн 2019)
пацан незаметно и тихо переворачивает все с ног на голову 
Боря Моісеєв вже повністю їбанувся...
Подобається 5 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Тарас Левченко Тарас Левченко 19:17, 3 июн 2019

 
Van Kane
27.11.2018 19:08:40
Тузик_Киевлянски 27.11.2018 17:43:16
Хуйлопутин ВПЕРВЫЕ ЗА ВСЕ ВРЕМЯ, совершает военные действия с участием ВС Расеи.
 
Нифуя себе!
Так що, на Донбассе гражданская война???
 
Подобається 3 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Борис Петрович Борис Петрович 19:47, 3 июн 2019
Пыля Потновус,  и сразу две вши дурдомовские из тузиковской фермы  загавкали и заверещали  ! Первая вша -вечный обосраный  пылесборник да тебе тупому до Офелии как до первого Пецыного миллиона не дотянуться вша копеечная  ! И второй -молевая козлиная  шкурка , под  ником альфа козел обдолбаный  клиент Дурдома и ее санитаров !
Подобається 3 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...