Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Борис Петрович Борис Петрович 19:31, 2 май 2019
Пашинский -это кровавый мясник майдана !  И у него руки в крови от невинных бедных майдановцев  застреленных его бандитами -снайперами . что бы посеять хаос среди людей и прорваться депутатом в зРаду  ! И этот план он он сделал на все  100% вместе с Парубием  и Петей Порошенко с Яйценюком и Луценком  ! Почему стоя на сцене  освещенного прожекторами майдана -никто из них не пострадал и не был даже ранен !
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
цімбора цімбора 23:30, 2 май 2019
Борис Петрович,  За 20-те заперечую, хоча у мене є запитання - чому в той день "снайпери були в іншому місці" - як мені було сказано. Вони не мали бути в іншому місці а прикривати Майдан - а це означає що хоч того що сидів збоку готелю "Україна" хоч і не змогли би дістати - він не висовувався з вікна, зате легко могли би вкусити того що сидів на передньому боці, а також "групу Садовника".
Але "вони були в іншому місці"... чому?
Темна і підла історія.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 10:08, 3 май 2019
А, що заважало йому, крівнику комітету ВР з питань національної оборони, урегулювати законодательне поле в сфері військово-технічної співпраці, за всі 5 років каденції цієї ВР? Усі ж козирі були у нього на руах! Може відволікання на адюльтер з екзальтованою Тетяною Ч, чи безкарну стрільбу по беззбройним людям (ось, що буває з тими, хто "из грязи, да в князи!", хто сідає не в свій човен, з людьми, які дорвалися до влади й порахували, що "вхопили Бога за бороду", а насправді залишилися люмпенами з "хапательними" замашками!). Пан пашинський, не тупіть, настала ваш черга, так би мовити: ваш "Вихід!" Причому навибір: до НАБУ, до ДБР, до ГПУ...
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...