Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
dobryj5 dobryj5 13:36, 30 апр 2019
От читаю різні коментарі авторитетів та підлабузників і не можу погодитись із стратегічними посилами та мотивацією того що відбулось.
 
На мій простий погляд, ніякого протиріччя у Порошенка не було. Він був єдиний і бажаний, але своєю діяльністю отримав страшенний протестний загал України та світу. І задум був його подолати простими маніпулятивними розрахунками. В деякій мірі і ці сили сприяли поширенню популярності Зеленського.
 
Але основні сили були кинуті, щоб викинути Тимошенко і ввести в другий тур Порошенка та Зеленського. якого за задумом не повинні були підтримати в другому турі як противага, навіть, скомпроментованого в очах українських громадян Порошенка.
 
Але негатив яким збагатився Порошенко не міг подолати і артистичне минуле Зеленського і в такому пориві ніякі фабрикування голосування вже не могли змінити. Тому так і вийшли результати - 3 : 1. Ці показники вже не могли ніякі дільничні із окружними та ЦВК змінити. Тому виграла Україна і програли проекти.
Подобається 8 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
321 321 14:41, 30 апр 2019
Видалив
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Ефафа Павловна Ольга Ефафа Павловна 14:53, 30 апр 2019
"Пока Зеленский только боролся за пост президента, Путин мог этого не замечать, он был слишком сосредоточен на мести Порошенко."

Панове, поясніть, будьте ласкаві, яким чином і у чому саме проявлялась "помста" Порошенкові? Демонстративні негативні випади у бік Порошенка на паРашанському ТБ повинні були навпаки, як би, збільшувати його популярність в Україні, і не думаю, що путлер цього не розумів. То в чому ж була помста? Портніков, як завжди, хоче усидіти на двох стільцях, тому і несе якусь фігню.
Подобається 9 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 21:47, 1 май 2019
Портянкін звичайна журналістська проститутка. Дуже пластична, вміло мімікрує під "незалежного". А зараз смикається, як гальванізована жаба...
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Justas-Sumy Justas-Sumy 22:09, 1 май 2019
PiligrimК (21:47, 1 май 2019)
А зараз смикається, як гальванізована жаба...
Склизький типок
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...