Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
Tuzikov Vdupu Tuzikov Vdupu 17:12, 22 апр 2019
Ледве подолавши у першому турі адмінресурсом і сумнівними політтехнологіями Юлію Тимошенко, втікаючи від реальності, він вперто ніс свою голову на плаху. Під мантри вгодованих порохоботів, клептократичного двору і псевдоінтелігенції. Вона, як у забуті часи газети «Правда», писала гнівні заклики до виборців про «безальтернативність головнокомандувача» і проти «маріонетки – реального слуги корумпованого олігарха-втікача». Не характерно, до її освіченості, залякуючи суспільство «клоунадою, яка завжди в історії закінчувалась диктатурою, - як правило, чужоземною». Підозріло повторювала слово в слово свого президента. Тепер нам з цим жити. Порошенку таки вдалося посіяти чвару в суспільстві: між абсолютно більшою частиною народу-виборців і тими хто піддався спокусам корупції, брехні, маніпуляціям і страху. Але він не зміг розколоти його на ворожі фракції. Як над цим не билися політтехнологи Банкової, фабрики ботів. На чолі з «5-м» і «Прямим».
Подобається 11 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Tuzikov Vdupu Tuzikov Vdupu 17:13, 22 апр 2019
Зруйнувавши в стратегії демократури конституційні системи стримувань і противаг, вони недооцінили постмайденних українців, котрі ненасильницьким, м’яким народовладдям виступили як противага у стримуванні повзучої узурпації влади однією людиною. Громадяни не піддались нав’язливому залякуванню війною, втратою державності з поразкою Порошенка. Як і спробам тотального їх підкупу і пропагандистському промиванню мізків. Фортеця, яку збудував президент, виявилась не опорою зовнішньому ворогу, а спробою встановити домінацію над українцями. Вони це розуміли. Мовчали. Чекали. І час прийшов. Якась дивна одноголосність інтелігенції дратувала і лякає. Труять страхом соцмережі. Вона закликала всіх нас обрати менше зло: корупцію, нечестивість, несправедливість, псевдодемократію, нещирість, переслідування, залякування і невизначеність. Мінські угоди, як договір з Москвою про забуття Криму і переведення прямої, неспровокованої воєнної агресії Росії у громадянську війну між українцями.
Подобається 10 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Tuzikov Vdupu Tuzikov Vdupu 17:14, 22 апр 2019
Найстрашніше, що просвічені не бачили процесу розпаду державності через розчинення в олігархії, перетворення її у гігантський дохідний холдинг на чолі з однією людиною. В оточені непотичної і кумівської сім’ї. Петро Порошенко тільки продовжив Януковича. Жодне з його рішень не призвело до відновлення суб’єктності української держави, територіальної цілісності, модернізації політичної системи, проведення реальних соціально-економічних реформ. Головне, президент Порошенко не шукав жодного реалістичного способу припинити війну. Головними захисниками України виступили добровольці, волонтери, Захід. Основна частина санкцій останнього, які зупинили Росію, були введені або до його президентства чи на його початку. Задля визнання Москвою своєї влади, вже президент Порошенко, потиснувши Путіну руку в Нормандії, вивів Україну із Женевських прямих переговорів між Вашингтоном-Брюсселем з Кремлем у задвірки дипломатії – Мінськ.  
Подобається 11 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Tuzikov Vdupu Tuzikov Vdupu 17:16, 22 апр 2019
Він зробив усе, аби ми забули про Будапештський меморандум, гарантованого підписами президентів ядерних держав, і п’ять років бився з нами за визнання єдиним легітимним процесом примирення з Росією Мінських протоколів підписаних колишнім президентом Кучмою і лідерами бойовиків-терористів. Як приватними особами. Він так і не зміг пояснити нам, чому Мінська декларація Норманської четвірки не була підписана ним, президентами Росії, Франції і канцлершою Німеччини. Порошенко збудував власну державу – Рошен-Україна. У цьому вся суть проблеми. Ми не розвивались, бідніли, наші збереження в банках згоріли, іноземні інвестори масово покинули країну, торгівля, включаючи контрабанду військовими товарами з обох боків, з Росією розвивалась успішно, а в Криму до цього часу діє вільна економічна зона. «Крим».  
Дві третини українців безпрецедентно віддали свої голоси за невідомого їм політика і державного діяча Зеленського. Це їхня перемога над Петром Олексійовичем Порошенком і його демонами.  [/i
Подобається 9 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Tuzikov Vdupu Tuzikov Vdupu 17:18, 22 апр 2019
Володимир Зеленський був лише інструментом у їхніх руках. Перед ним стоять неймовірні завдання і невідомі для нього стратегії. Важливо, не втопитись у цій шаленій любові народу, яка в будь-який час може викинути на нього киплячу лаву невдоволення. Він між молотом і наковальнею. Потрібно провести не лише аудит держави, її інститутів та відновити дію системи стримувань і противаг. Саме вона, суди, парламент, виконавчі адміністрації, правоохоронні органи і спецслужби, ЗСУ мають забезпечити рівність усіх перед законом, захистити права і свободи громадян і перетворити, таким чином, державу на ефективний механізм прогресу в їхніх руках. А ще – покарати винних, прощення яким неможливе. Президенту Зеленському, для формування стратегії здорової і сильної державності, яка буде опиратися на переважну частину суспільства, потрібно знайти правдиві відповіді на питання про «мирну здачу» Криму і Донбасу, розстріл Небесної Сотні, використання корупційних схем
Подобається 10 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Tuzikov Vdupu Tuzikov Vdupu 17:20, 22 апр 2019
Тут неможливо буде підписати компроміси і прийдеться діяти жорстко, відкривши непростий внутрішній фронт. Чи є для цього сили і амбіції у президента Зеленського, покажуть уже перші місяці після його інаугурації. Наприклад, чи поверне він в Україну людей Януковича стосовно яких є серйозні звинувачення у вчиненні тяжких злочинів і які роблять йому масово компліменти? Чи будуть проведені швидкі розслідування відносно злочинів, вчинених з підтримкою політичного режиму Порошенка і його оточення? Чи буде переговірний процес з Росією відбуватися за сценарієм Путіна-Медвєдєва в режимі «Стокгольмського синдрому»: воєнна автономія для Донбасу з політичною амністією для бойовиків і відмова від Криму в обмін на торгівлю, дешевий газ та гігантські інвестиції? Ще десятки й десятки запитань у нас є до президента Зеленського. Ми будемо щодня задавати їх йому. Він наша надія, а ми його опора. До того часу поки він буде нас чути, діяти у наших спільних інтересах.
Інакше – ми перейдемо в опозицію.[/i
Подобається 10 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 17:43, 22 апр 2019
Прикиньте, какую славную победу одержал Украинский Народ!
 
Теперь ничто не помешает нам идти в ЕС и Нато, завершить рыночные реформы и одолеть кацапню!
Подобається 7 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 17:49, 22 апр 2019
Стёпа!Ты феномен!Столько лет оставаться услуждивой блядью?Служил наш Стёпа проституткой,у всех он проституткой был...
Подобається 9 Не подобається 9
Відповісти | Цитувати виділене
gato gato 17:50, 22 апр 2019
ланецкий (17:43, 22 апр 2019)
какую славную победу одержал Украинский Народ!
Ага
 
А теперь надо бы найти и анально покарать тех гандонов, что лили грязь на Президента Зеленского
 
Ты где кстати проживаешь?
Подобається 14 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Anna Tkachenko Anna Tkachenko 17:54, 22 апр 2019
clio блядь здесь одна, это ты
Подобається 11 Не подобається 9
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 18:02, 22 апр 2019
Анечка,я не просил тебя ходить там,где тебя знают...
Подобається 9 Не подобається 12
Відповісти | Цитувати виділене
Anna Tkachenko Anna Tkachenko 18:17, 22 апр 2019
clio ты даже не порохобот уже, так что не отсвечивай дегенерат москальский
Подобається 11 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 18:51, 22 апр 2019
Да уж Степа Гавриш это нечто! Длинно и невразумительно, но готовность служить обозначил. Лизнул глубоко, насколько только мог.
Подобається 6 Не подобається 8
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 19:05, 22 апр 2019
Даже Тоха делает это не так ярко.П.С.Анечка,ты купила у коммунальщиков мусорный бак?Поспеши!А уже потом,как у классиков-..баришня лягли i просють...
Подобається 6 Не подобається 10
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 19:10, 22 апр 2019
gato (17:50, 22 апр 2019)
Ты где кстати проживаешь?

Рядом с нашим новым всенароднм Президентом.
А, кстати, у тебя, грязный порохобот и транвестит, есть справка, что ты не лил грязи на моего соседа, переодевшись в бабку с косой?
 
Подобається 7 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 20:57, 22 апр 2019
..І все б це йому в історичному часі простилося, якщо б він продавив новий виборчий кодекс і через нього привів в Національні Збори Народ України, а надалі сів би тихенько в куточку і не заважав народним делегатам творити Республіку Україну.
..а так..
90% всього рухомого і нерухомого в Україні належить Британській Співдружності,
чорті скільки душ, чималий шмат пам"яті, мать городов їхніх ( і є види на зміну прапора на триколор і портретів на образи в кабінетах ще в 10 областях ) належить Москві ,
стратегічна ініціатива і, самовивозом, кращі уми - Вашінгтону ,
...і от прийшов, Зеленьский, (а хоч би й Спіленьский) і що йому з оцим усим робити ? З ким першим зразитися ? Чи з усіма зразу ?
..роздоріжжя воєн, вибирай любу..
Подобається 4 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 21:10, 22 апр 2019
Дюма (20:57, 22 апр 2019)
.і от прийшов, Зеленьский, (а хоч би й Спіленьский) і що йому з оцим усим робити ?
Тем более, что и у него все в том же Содружестве. Вот как Вы думаете, поссорься ли мистер Порохли
с Кингс Роуд с мистером Грином с Найтбридж стрит? Все ж район Челси. Соседи. В один паб ходят.
Да и причины нет.
Добропорядочные налогоплательщики Ее Величества.
Подобається 2 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Виктор Симович Виктор Симович 21:30, 22 апр 2019
"Народ ЖДАЛ. Дождался." Еще 5 лет так ждать?
"Мы перейдём в оппозицию." В оппозиции Пеце было 75% населения, и сидел.
 
Лайнецкий, ты успеешь переобуться хоть каждый день, так шо не психуй.
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Tuzikov Vdupu Tuzikov Vdupu 21:32, 22 апр 2019
Дюма (20:57, 22 апр 2019)
вибирай любу..
Для начала - рубануть две головы демона.
Остальные головы рыгошоколадной нечисти сами начнут "усыхать"
Подобається 5 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...