Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
dobryj5 dobryj5 22:09, 18 апр 2019
sharahome,  Це вже ти читав плЯн такий чи сам додумався? Ти не знаєш, що таке МВФ. МВФ - це міжнародний валютний фонд, якому Україна в рамках державного кредиту винна 3.6 млрд дол. із 78 млрд долд. державного боргу. Із МВФ діє угода, так названа СТЕНД-БАЙ, за якою ще мають в 2019 р. дати два транші по 1.4 млрд дол.
 
Такий борг і такий кредит в Україні НІЧОГО не вирішує. Гіперінфляція могла би бути, але в Україну вливається за рік 11-14 млрд дол. від заробітчан. До того ж вони часто курсують ТУДИ-СЮДИ і привозять собі все що треба і ще ДЛЯ ТОГО парня.
 
Дефолту скоріше всього не буде, оскільки із 78 млрд дол. боргу на зовнішній припадає тільки 50 млрд дол. Це багато, але не смертельно.
 
Проблема інша назріває. Провалюється виконання бюджету. ось дивлюся на останні показники, що на 17 квітня із плану в 79 млрд грн і доходи зібрали тільки 35 %. А видатки треба в більше 90 млрд грн на квітень. підуть зараз МАСОВІ ЗРИВИ. Хоч місцеві бюджети ДОБРЕ виконуються.
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
sharahome sharahome 21:40, 18 апр 2019
Це початок. Далі розрив відносин Міднародного валютного фонду з Україною, потім гіперінфляція або дефолт, далі ми 95-й регіон РФ.
Завіса.
Подобається 1 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 20:48, 18 апр 2019
PiligrimК (20:09, 18 апр 2019)
Банк, назаконно націоналізований, повертають, і барига нічого не може вдіяти.
Кілька днів тому, ми говорили за таку націоналізацію. і я спеціально пройшовся по Гуглю із цим питанням, то вже тоді я виражав здивування як ПРОВОДИЛИ націоналізацію. Ось задайте питання в Гуглі і почитаєте цікавий момент. Я кілька днів тому наводив цитати, що там ХТОСЬ вирішив ПРОСТО забрати 100 % акцій і передати мінфіну. І це ж діють закони про захист приватної власності.
Подобається 6 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 20:09, 18 апр 2019
Тупорила порошавота вважає, що повернення Привата Бені - це робота Зе? Чи вплив його авторитету?
Барига ще ж през. Банк, назаконно націоналізований, повертають, і барига нічого не може вдіяти. Значить, на нього забили, як на пусте місце чи опущеного політично. От і нехай повертає
бабло Коломойському зі своєї кишені, а не з бюджету. Намародерив достатньо, щоб розрахуватися. Або порошавки нехай скинуться, їх, як почитаєш, так кожна порохосука ледь олігарх....
Подобається 7 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Rery Dooil Rery Dooil 19:01, 18 апр 2019
zozoolia,  Не рви попку напрасно. И не впутуй сюда Зеленского, К барыжным разборкам он дела не имеет. И если нашим "мудрым" правителям не хватило ума грамотно отжать банк, то причем здесь Зеленский? На твои страшилки клюют только твои долбонутые коллеги порошавки. Все, пипец, "сушите весла".
Подобається 8 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...