Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Kapkiev Kapkiev Kapkiev Kapkiev 01:54, 9 апр 2019
Те, що Коломойський пов'язаний з Зеленським - не новина, а решта - звичайні працівники в штабі кандидата. Ну то й що? На яких машинах їздять? Це якось когось дивує, що у Коломойського гарні машини? (У Гройсмана мерседес S класу, який він так і не зміг пояснити до цього часу, а він ВЖЕ поставлений Потрахом КЕРУВАТИ КАБМІНОМ). Те, що декотрі євреї, - так, звичайно у Коломойського в оточенні і в друзях хтось буде євреєм. Автор реально вірить в світову єврейську змову? Саме змову? Між собою вони гризуться за гроші не менше, ніж з будь-якими іншими національностями. Або в змову саме проти України? Подивіться, скільки зараз євреїв у керівництві Потраха, якого хтось називає Вальцманом. А скільки у Британії євреїв? А в керівництві? Багатих. Це якось робить Британію гіршою, або не Британією?
  Що за печерний антисемітизм? Зараз питання стоїть так:або Потрах проходить, і тоді для України наступає диктатура, яку він вже намагався ввести шляхом введення військового стану за 3 міс.до виборів.
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Kapkiev Kapkiev Kapkiev Kapkiev 02:01, 9 апр 2019
Тобто вибори відміняються, а потім подовжувати цей стан можна нескінченно багато разів на будь які проміжки часу - це вирішує особисто головнокомандувач, без парламенту. Хоч на рік, а хоч на п'ять  - "загострення на фронті, вибачайте". А організувати загострення - справа техніки. І в країні весь цей час не будуть діяти закони.
Так от, буде або реальна диктатура Потраха, або політично невідомий гарний актор та продюсер, (на жаль для мене, як переконаного багаторічного прихильника Тимошенко), який знімає та ставить патріотичні фільми та вистави на протязі п'ятьох років війни. Так, в якого друг -  ПАТРІОТ України Коломойський, який в найскрутніший час разом з добровольцями, націоналістами, врятував схід України від захоплення кацапами. Чи це вже всі забули? "Мавр зробив справу - мавр може іти"? Або як в тому анекдоті - ой, дякую Боже, вже не треба допомагати, я вже знайшов місце для стоянки машини.
А нам було б краще, якби в друзях у Зеленського були якісь невідомі пацанчіки?
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...