Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
zozoolia zozoolia 23:17, 23 мар 2019
Якщо в Україні і є якась вагома причина для еміграції - то це українці з чорними дірами в головах, котрі затягують навколишній простір у себе, розщеплюючи його на атоми.
Подобається 8 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 23:18, 23 мар 2019
Опус про порошавок, 1:1.
Подобається 5 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 00:49, 24 мар 2019
Великолепно!
Саме в цю рибу перед кожними виборами штрикають гаслами і кидають вибухівку політтехнологи, щоб розбудити і отримати свої голоси. Бо, не зважаючи на розміри, ця риба має невеличкий мозок і безпросвітно тупа. Вона сприймає тільки заяложені інформаційні штампи, пускає сльозу від гидотних примітивних сценаріїв і дуже любить шоу. Любить спостерігати з-під напівопущених повік, як перед нею гарно кружляють маленькі кольорові рибки.
 
Ці люди – багатомільйонний жах для сучасної України, котра як нічному кошмарі, намагається від них втекти, але страх сковує коліна і вони завжди за спиною, завжди чути як вони тупо і цілеспрямовано сопуть. І, на відміну від Путіна, – вони практично безсмертні
Просто гениальное описание юле- и зеле- быдла!
"Якщо в Україні і є якась вагома причина для еміграції - то це українці з чорними дірами в головах, котрі затягують навколишній простір у себе, розщеплюючи його на атоми". Именно так.
Подобається 8 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...