Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 10:37, 21 мар 2019
Важко сказати чому Володимир Зеленський на зустрічі з представниками бізнесу вирішив сказати пару слів про охорону здоров’я, але його, нехай і обережну підтримку реформ Уляни Супрун, спровоковану, треба розуміти, попередніми душевними розмовами з екс-міністром фінансів Олександром Данилюком  можна порівняти з мимовільним сечовипусканням у власному електоральному басейні, жовтий струмінь якого не зміг приховати вир бурхливих бульбашок від гідромасажного механізму. Якщо говорити просто, то кандидат у президенти помочився на голови своїм виборцям – жителям «юго-востока».
 
Вся справа у тому, що електорат Південного сходу, не залежно від того кому віддає свої симпатії (Бойко, Вілкулу, Зеленському, Тимошенко), в основній масі вкрай негативно ставиться до Уляни Супрун. І це ставлення пояснюється не лише неприємною для його вуха американською вимовою «в.о.» міністра» українських слів, а, так би мовити, національною медичною політикою, антигуманна сутність якої, на відміну від західни
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 10:38, 21 мар 2019
Національний перелік основних лікарських засобів був запроваджений в Україні у 2017 році. ...
Але Нацперелік – це суттєво, у декілька разів, вкорочена версія Реєстру оптово-відпускних цін на лікарські засоби – переліку препаратів, які за бюджетні кошти закуповувалися при злочинній владі Януковича. Суттєве скорочення списку ліків не в останню чергу  пов’язано з так званим урахуванням пріоритетних хвороб, захворювань та станів, які були визначені та затверджені так званим Експертним комітетом.
 
Для того, аби зрозуміти, що таке Національний перелік хочу продемонструвати, що  громадянам пропонується у якості тромболітичної терапії, яка зараз більше використовується для лікування ішемічних інсультів.
 
Ми бачимо один єдиний препарат під назвою «стрептокіназа», який категорично відмовляються вводити в стаціонарах ангіоневрологи з причини надзвичайно високого відсотку розвитку геморагічних інсультів. Даний факт емпірично встановлено при лікуванні інфарктів міокарду кардіологами
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 10:39, 21 мар 2019
Попри це його наполегливо намагаються нав’язати замість альтеплази, мотивуючи тим, що оригінал під торговою маркою «актилізе» дуже дорогий. Нав’язування стрептокінази проводиться при відсутності доказової бази щодо ефективності та безпечності. Ну, це щоб усі розуміли, що реально приховується за офіційною демагогією про ефективність та безпечність. Поки лікарська спільнота доводить свою правоту перед функціонерами і добивається закупівлю потрібних ліків за рахунок коштів місцевих бюджетів. Але чи надовго.
 
Важливо відзначити, що лікарі не раз звертали увагу МОЗ щодо наявності дешевого генерика альтеплази спеціально для бідних країн, який випускається тією ж фірмою, що  постачає оригінатор. Однак МОЗ все ігнорується. Більше того, міністерство дозволяє закуповувати препарати, які не входять до Нацпереліку тільки тоді, коли лікарня закупила все з обов’язкового списку на цілий рік, але грошей виділяє на 9-10 місяців.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
clio clio 10:48, 21 мар 2019
В смысле навонял,пустив своего пузырька среди гидромассажных?У него и в голове такие же...
Подобається 3 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 12:12, 21 мар 2019
З Вовіка президент, як з нашого цуцика мислитель...
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 21:10, 21 мар 2019
Я так поняла, что главная претензия автора к Зе исключительно в том, что он неожиданно поддержал Супрун? Т.е. единственная на сегодняшний день разумная позиция Зе вызывает такую бешено негативную реакцию у его потенциальных сторонников? Тогда возникает естественный вопрос: КТО его сторонники???
Подобається 1 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Василь Дев'ятисил Василь Дев'ятисил 21:25, 21 мар 2019
sobaka_d (21:10, 21 мар 2019)
Тогда возникает естественный вопрос:
sobaka_d (15:09, 10 ноя 2018)
А как насчет минета?
      
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...