Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
В'ячеслав Володимирович Яровий В'ячеслав Володимирович Яровий 12:18, 15 фев 2019
Дюма,  Назва статті як і її смисл в тому, що це латентна людина, тобто наче за Україну, але якщо на нього почати впливати через медіа, то він може стати сєпаром, бо в нього немає щеплення рідною мовою. Хоча звичайно і україномовних сєпарів вистачає, але то вже інший клас і його врази менше
Подобається 1 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 12:33, 15 фев 2019
В'ячеслав (12:18, 15 фев 2019)
Назва статті як і її смисл в тому, що це латентна людина, тобто наче за Україну, але якщо на нього почати впливати через медіа, то він може стати сєпаром, бо в нього немає щеплення рідною мовою.
Та це таке, глибинно-філософське. Практично пасив ніякого значення не має, а значення має актив. Так от актив свою сторону вибрав весною  14-го і надалі своєї думки не змінив. І моєї про них. В яких би гріхах не звинувачували, наприклад, т.в.о нашої ОДА Романчука, чи радника президента Бірюкова, але в той момент вони були на нашій стороні і всякого хто назве їх рукою Кремля, я обов"язково спитаю - а сам ти, товаришу, в чиєму окопі тоді перебував ? Чи на яких теплих морях пересиджував в очікуванні чия візьме ?
Подобається 1 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Ruan Tool Ruan Tool 12:56, 15 фев 2019
В'ячеслав (12:18, 15 фев 2019)
то він може стати сєпаром, бо в нього немає щеплення рідною мовою.
Как вы задолбали своей мовой. Уже,  эта мова стала одной из основных страшилок для войны на Донбассе. Но "шароварникам" типа тебя пох... что там люди гибнут, главное попи*деть.  
Подобається 2 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...