Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Татьяна Богословская Татьяна Богословская 19:37, 10 фев 2019
Тому громадським активістам треба пікетувати не бабусь, які ходять на мітинги Тимошенко, а організацію С14, «Правий сектор» та персонально народного депутата Дмитра Яроша – з тим, щоби ця зграя патріотів слідкувала за своїми побратимами й несла, принаймні, моральну відповідальність за вбивство херсонської активістки.
 
Подобається 9 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Олекс Клін Олекс Клін 22:24, 10 фев 2019
"Усю ніч йшли слідчі дії". Що, під коньячок з лимончиком дивилися однозначне відео всю ніч? Де, падли, ідентифікаційні номери на шоломах і обладунках садистської мразі, які були навіть ЗА ЧАСІВ ЯНУКОВИЧА?
Подобається 4 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Олекс Клін Олекс Клін 22:43, 10 фев 2019
Татьяна Богословская,  Щось у вас не ліпиться до купи. Батьківщина офіційно позбавилася обласного очільника, тим самим дотично визнавши його причетність до злочину. Участь С14 і Правого сектору (а це дві різні організації, ПС ЖОДНИМ ЧИНОМ ніде не згадується) у кримінальних злочинах ніким, крім вас, не доведена. На останок. Якби хлопи з ПС не відіграли свою роль у Революції достоїнства, а потім не полягли на передовій, то де б ви отримували свої "лайки"? А бабусі хай собі ходять, і дідусі їх пікетують. Усе ж яка-ніяка "движуха".
Подобається 2 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...