Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Оновити
Новенький Новенький 21:48, 8 фев 2019
Програма "Гроші":
Політична партія "Сила людей", яка раніше висунула кандидатом в президенти колишнього журналіста Дмитра Гнапа, вимагає, щоб той повернув заставні 2,5 млн гривень, необхідні для реєстрації у ЦВК.
 
Про таку вимогу політради йдеться на офіційній сторінці партії у Facebook.
 
Зокрема партія звертається до Гнапа з вимогою "відкликати свою заяву про згоду балотуватися кандидатом на пост Президента України від ПП "Сила Людей" задля "демонстрації політичної зрілості та відповідальності, а також забезпечення повернення грошей застави на рахунок партії".
Вказується, що в разі відмови Гнапа, партія скличе з’їзд з цього питання.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 16:46, 8 фев 2019
"Где я видел эти честные голоубые глаза?".
Подобається 1 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 16:29, 8 фев 2019
Еще один кандидат в верховные главнокомандующие. "Забыл" отдать деньги, которые редакция решила передать на армию в 15 году. Говорит в ячейке банковской лежали. Тоже, кстати не самое дешевое удовольствие. Гнап за 5 лет, кажется, ни разу не был в зоне АТО/ООС. В помощи военным тоже кажется, замечен не был. То есть вообще все 5 лет войны прожил в своем манямирке с блекджеком и медиашлюхами по за зоною войны. А после подачи документов вспомнил. Что было не плохо пройти хоть базовую военную подготовку. И пошел консультироваться по реформированию армии к бывшему замполиту, который за 5 лет войны, тоже не провел на передовой ни одного дня. Даже не соизволил прийти в военкомат. А просидел в тылу, рассказывая, что ему не дали генеральным штабом порулить.
 
Защитнички и новые лица, епта.
Подобається 4 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...