Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 19:00, 29 янв 2019
Речь идет о счетах, принадлежащих непосредственно правительству Венесуэлы и ЦБ Венесуэлы. Полномочия Гуайдо контролировать эти счета подтвердил госсекретарь США Майк Помпео. "Эта сертификация поможет легитимному правительству Венесуэлы защитить эти активы во благо венесуэльцев
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:14, 30 янв 2019
"Верховний суд Венесуели у рішенні №1 від 29 січня постановив наступні запобіжні заходи стосовно Хуана Герардо Гуайдо Маркеса: заборона на виїзд із країни без дозволу до завершення розслідування; заборона на продаж активів, які перебувають у власності, а також блокування доступу та замороження банківських рахунків та\чи інших фінансових інструментів на території Венесуели"
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 10:28, 30 янв 2019
Національна асамблея Венесуели, яка перебуває в опозиції до президента Ніколаса Мадуро, заявляє, що з країни намагалися вивезти в Росію близько 20 тонн золота.
 
"Ми отримали інформацію від чиновників Центрального банку Венесуели: з Москви прибув літак, на якому збирались вивезти не менше 20 тонн золота, і ми вимагаємо від Центрального банку Венесуели подробиць про те, що відбувається. Це не золото Каліксто Ортегі (глава Центробанку – ред.), це золото венесуельського народу"
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...