Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
clio clio 09:12, 28 янв 2019
Не стоит конкретизировать..,Тимошенко-это пиздец Украине!Остальная рвущаяся публика не лучше...
Подобається 8 Не подобається 15
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 09:37, 28 янв 2019
Жулька - пиздец независимости.
 
Подобається 10 Не подобається 14
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 09:48, 28 янв 2019
ланецкий,  Ланецький, і ти вважаєш. що ця твоя картинка спростолвує показники наведені вище?
Стидайся і думай.
 
Ти би хоч навів би в + томос із вірою, мову, що там ще - безвіз, яким користуються біля 9 млн молодих працівників по заграницях і заробляють собі гроші, щоб віддати за "ринкові" тарифи тут офшорникам.
 
Можна наводити показники як Україна годує світ. Ти подиви, що за маркетинговий рік вже продали понад 27 млн тонн зерна, а ще ж він не завершився. А курей скільки продається із шоколадом.
 
он скільки можна РЕЗУЛЬТАТІВ наводити, а ти якусь картинку пхаєш. Та попроси якогось тузіка і він тобі роздрукує та й розвісиш в себе по кімнатах і будеш насолоджуватись. Головне САМ і не треба буде ділитись із своїми тузікками. Та й вони свої такі мають. Он скільки видає ВоронС
Подобається 12 Не подобається 11
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 10:04, 28 янв 2019
clio (09:12, 28 янв 2019)
Тимошенко-это пиздец Украине!Остальная рвущаяся публика не лучше...

Ще сонце не зійшло, а ти вже "в строю"..., вже пораєшся, вже "працюєш" (навіть, загроза заробити собі цукровий діабет, тебе не лякає... ну, чисто, панфіловець, З.Космодем'янська та О.Матросов в одній склянці!). Як би ти не маскувався, а синдром, саме, "Юлефобії", в тебе на лобі витатуйований! Ти, мабуть, "з ім'ям цим лягаєш, з ім'ям цим встаєш!"...
Подобається 12 Не подобається 9
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 10:18, 28 янв 2019
Я повинен донести ще таку думку. Методика визначення СЕРЕДНЬОЇ зарплати по країні у нас НЕПРАВИЛЬНА. Вона не визначає середнього показника. а швидше, як в математиці, середнє арифметичне.
В науці, відповідно методики дослідної справи є механізм визначення середнього показника із виборки, коли крайні показники вибраковують, а із наближених визначають середнє значення.
Не випадково. що в Україні є дві середні зарплати - одна визначена для політики держстатом, а другу визначає ПФУ для розрахунку пенсій.
 
Та й в реальності, що ми маємо у ПФУ за листопад сер. зарплата - 8137 грн, а держстат наводить 9161 грн.
Але якщо дивитись за регіонами, то вищу зарплату за 9 тис. мають тільки 4 області, ще 13 областей мають від 7 до 8 тис. та 7 областей від 8 до 9 тис. і Вона становить по регіонах від 7221 грн у Херсонській обл. до 13 897 грн у м. Києві.  
 
Тобто, середня зарплата по країні НЕ ВІДОБРАЖАЄ її середнє значення
Подобається 13 Не подобається 10
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 10:29, 28 янв 2019
Дебіл наклацав, підор пролінкував....
Подобається 14 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Борис Петрович Борис Петрович 10:46, 28 янв 2019
ланецкий,  меняй старое обтруханое чмо  чмолецкий одно и тоже фото ! И запомнивша из порошенковской ботофермы , что у Порошенко в России не только одна Липецкая карамелька , а еще пять заводов ! Иди и получи саой доллар с бото фермной касы !
Подобається 11 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 10:56, 28 янв 2019
"Графік зміни середньої зарплати в Україні - два різкі падіння зарплати чітко корелюються з високим рівнем присутності Тимошенко в державному управлінні України. І з періодами гіперінфляції .
Тимошенко - інфляція.
Тимошенко - злидні."
 
Егеж, наперсточники й пересмикувачи, значіца так, "шлюхать сюди " уважно: "падіння" зарплатні сталося в доляровом еквіваленті, то так. А, чого це сталося зненацька, які для цього були передумови й, взагалі, хто відповідає за курс валюти? Вірно: Нацбанк, а не П-М! І сталося це в результаті гидкої змови тодішнього нікчеми, Президента-Нарциса, з головою НБУ Стельмахом, в угоду ПР (ось де була дійсна, неофіційна "Ширка" НУ+ПР, пов'язана млрд хабарями рукам, які нібито "нічого не крали", але до яких все прилипало, як до магніту!). До речі, саме, в той час індексувалися зарплатня і пенсії, виплачувалися "дітячи", причому, неодноразово... І, таки, так - другий раз (в 2015 р.) вона теж "винна" у "різкому падінні" курсу валюти. Дик, "невістка" ж...
Подобається 12 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
VY VY 11:39, 28 янв 2019
clio (09:12, 28 янв 2019)
,Тимошенко-это пиздец Украине!
ИскПерд, однако.
А где ж твои прогнозы по Яныку, гнидка? По Ющу? По Кучме?
Или ты только по ЮВТ сцыпиалист, спермотоксикозник?
Подобається 12 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
Alphatiger Rs Alphatiger Rs 12:22, 28 янв 2019
zozoolia
Тимошенко – інфляція. Тимошенко – злидні
clio
Тимошенко-это пиздец Украине!
ланецкий
Жулька - пиздец независимости.
Тимошенко - інфляція,
Тимошенко – капітуляція.
Тимошенко – піздец.
Вибереш косату - країні кінець!
Подобається 7 Не подобається 12
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 16:31, 28 янв 2019
Alphatiger Rs,  
Покидьки суспільства (а ботоферми, незважаючи на їх приналежність, завжди складаються з людей с тими, чи іншими вадами), хоч один раз перетинувши межу моральної доброчесності, вже не шукають шляхів покаяння, зате завжди намагаються знайти виправдання своїм вчинкам. І це, в кращому випадку. Тих же, які вже перетворилися в людське сміття (clio, zozoolia, уселякі "mega_", "alpha_", "новенькі" й старі "Івани"... ім'я їм легіон...), легко розпізнаються за манерою розмовляти кацапськими матюгами (завжди, всюди, безмежно...). Помилитися неможливо: смертельні бацили "рузькАгА міра" вразили їх невідворотньо, на щастя для оточующих, фони "фонять й підсвічуються", безпомилково для розпізнання.
Подобається 12 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Татьяна Богословская Татьяна Богословская 16:53, 28 янв 2019
Глава партии "Батькивщина" Юлия Тимошенко остается лидером президентской гонки и опережает всех своих конкурентов почти вдвое, свидетельствуют данные соцопроса аналитической группы "Социопрогноз", которые обнародовал в понедельник директор Института анализа и прогнозирования Юрий Лесничий.
 
По его словам, Ю.Тимошенко уверенно держит первое место. Если бы выборы президента Украины состоялись в следующее воскресенье, за лидера "Батькивщины" проголосовали бы 20,2% (среди тех, кто определился и примет участие в выборах), заявил Ю.Лесничий.
 
Далее идет шоумен Владимир Зеленский - 12,6%. Третье место делят между собой Юрий Бойко и Петр Порошенко - по 11,9%.ВИЗЖИТЕ ПЕСИКИ!
Подобається 10 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Борис Петрович Борис Петрович 19:45, 28 янв 2019
Президент принял решение о смещении Супрун. Именно поэтому в суд пошли исковые заявления от депутатов. И суд вызывает Супрун. Но она игнорирует эти приглашения. Ее смещение согласовано с Гройсманом. Если она не согласится уйти в такой ситуации, будет открыто (или уже открыто) уголовное дело в связи с исчезновением денег, предназначенных для закупки медикаментов. Это раскрыла Счетная палата",  ..... наконец эту полуграмотную медсестру  вышвырнут с Украины
 
Подобається 6 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 19:55, 28 янв 2019
Борис (19:45, 28 янв 2019)
Президент принял решение о смещении Супрун. Именно поэтому в суд пошли исковые заявления от депутатов. И суд вызывает Супрун. Но она игнорирует эти приглашения. Ее смещение согласовано с Гройсманом. Если она не согласится уйти в такой ситуации, будет открыто (или уже открыто) уголовное дело в связи с исчезновением денег, предназначенных для закупки медикаментов. Это раскрыла Счетная палата",
А шо ж таке? Не занесла, сука? Запацючила? А як же тепер геноцидні "реформи" того страшидла?
Подобається 6 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Пыля Потновус Пыля Потновус 20:02, 28 янв 2019
clio (09:12, 28 янв 2019)
Тимошенко-это пиздец Украине!
Та ну... Как же так? Ведь Вана – "дэржавнык". А ну-ка йулебыдло, дружно подтвердите своими завываниями.
 
Подобається 3 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...