Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
dobryj5 dobryj5 16:00, 11 янв 2019
Юрій Ніколаєв, Интересно: те, кто пытается стать новым президентом - что они собираются делать с такой перспективой? полностью осознаЮт ли реальную угрозу этих цифр?
 
Це в Україні дуже легко виправляється. Справа лежить в площині виведення національного багатства в офшори. Чому відмінність України, скажімо від РФ? В Росії викачали газ чи нафту, добули золото чи алмази і розікрали. Це все НЕПОНОВЛЮВАНА енергія, яка залишає пустоту.
 
Що в Україні розкрадають? Переважно в більшості поновлювану енергію. виробили за рік. вивезли і там залишили. Але наступного року Україна знову це виробляє. досить розірвати це вивезення і залишити все в Україні і все стане на свої місця.
 
Так із боргом в перший-другий рік буде важко. борги скоро будуть тягнути 50 % доходів бюджету і з тим треба щось вирішувати.
Подобається 13 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 14:56, 11 янв 2019
Ясно, что реальный дефицит всегда намного больше, чем закладывают - это если посчитать честно, у того же Ланового и Пинзеныка спросить. А собирают меньше - если честно учесть инфляцию.
 
Интересно: те, кто пытается стать новым президентом - что они собираются делать с такой перспективой? полностью осознаЮт ли реальную угрозу этих цифр?
Подобається 8 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...