Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
voronz voronz 11:31, 18 дек 2018
«Вона дуже не любить, коли їй суперечать чи навіть питають про популістські пропозиції, які вона висуває», – додав інсайдер. Американські посадовці, з якими зустрілася Тимошенко, переважно сходяться на думці, що «в разі обрання її президентом їй буде важко управляти Україною та співпрацювати з міжнародними партнерами, зважаючи на її небажання прислухатися до порад інших людей».
У Вашингтоні Тимошенко прагнула сфотографуватися з президентом Дональдом Трампом і державним секретарем Майком Помпео, сподіваючись, що це підвищить її статус в очах українських виборців. Характерно, що вона намагається здобути спільні фотографії саме із західними лідерами замість того, щоби відвідати зону бойових дій і отримати світлини з українськими патріотами й солдатами.
Подобається 10 Не подобається 14
Відповісти | Цитувати виділене
voronz voronz 11:32, 18 дек 2018
Колишній офіцер американської розвідки, зокрема, сказав мені: «Покращити її імідж як кандидата в президенти може спілкування з українськими військовими. Як щодо поїздки на лінію фронту на Донбасі замість відвідин кабінетів Капітолію й Держдепартаменту США? Крім того, розвідувальну спільноту у Вашингтоні здивувало її рішення покинути Україну одразу після того, як було оголошено воєнний стан».
Подобається 10 Не подобається 14
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 11:46, 18 дек 2018
Яка порошавочна хвороблива херня. Неслабо теліпає педрильних сук... . Так, чого доброго, і до масового суїцида цуциків дійде. Дно, дніщщщще!
Подобається 20 Не подобається 11
Відповісти | Цитувати виділене
Sergey IvAnov Sergey IvAnov 13:28, 18 дек 2018
Канадский Тарасик-ибанько соревнуется с украинским Тарасиком-ибаньком в метании говна, а обкуренный уебан - voronz постит их говно...  
Подобається 13 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...