Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 13:06, 13 дек 2018
організатором замовних протестних акцій мав стати мешканець Києва, на якого російські спецслужби вийшли у листопаді 2018 року.
 
На зустрічі у Москві вищевказаному киянину було видано 5 тисяч доларів та детальні інструкції зокрема щодо координації дій із священнослужителем Києво-Печерської Лаври.
 
"У подальшому було встановлено, що вказаною особою фактично є намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Павло"
 
"Для взаємодії йому потрібно було назвати пароль "Ми від Олександра Івановича"
 
провокації мали влаштувати на території Києво-Печерської Лаври 13-14 грудня під час проведення релігійної служби.
Подобається 8 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Новенький Новенький 13:08, 13 дек 2018
Також в СБУ заявляють, що отримали додаткову інформацію про проведення 6 грудня у колишній будівлі СБУ в окупованому Донецьку наради під головуванням спецслужб РФ та так званого "керівництва" "ДНР", на якій обговорювалося питання надання Україні томосу та організації заходів, які можуть цьому завадити.
 
"За результатами наради було ухвалено рішення організувати хресних ходів у Києві, Одесі, Харкові, Запоріжжі, Херсоні та Миколаєві в день проведення об’єднавчого собору, під час яких будуть спровоковані силові сутички з правоохоронцями для створення "кривавої картинки" для ЗМІ РФ"
Подобається 7 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Дюма Дюма 13:17, 13 дек 2018
Також на уточнення, чи є підстави для затримання митрополита Павла, Кононенко зазначив: "Ні. Якщо будуть, він буде затриманий, поки підстав немає".
Подобається 5 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
Gine Kosiv Gine Kosiv 13:47, 13 дек 2018
На 15 декабря, когда назначено некое церковно-политическое мероприятие в Софии Киевской, в сборнике кратких поучений на каждый день содержится история святого преподобного Афанасия Печерского.
Рассказывают, что долго он болел он и в конце концов умер, но на третий день игумен и братия пришли его хоронить, а святой сидит и плачет горько, слезами заливается. Начали расспрашивать чокак, про загробный мир интересоваться, а он не говорит им ничего, только одно слово: "Спасайтесь".
По-моему, отличный совет для всех, кто участвует в создании гнусного изобретения, за который будет стыдно и на этом свете, и на том - предвыборной церкви.
Подобається 7 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 14:52, 13 дек 2018
А він не збирався обстрілювати Лавру з міномета, встановленого на баржі на Дніпрі, а потім втекти на гідроскутері на острів і там загубитись у натовпі?
Подобається 12 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
estable estable 15:53, 13 дек 2018
Та, за п'ять тишшш... за такі гроші...
За такі гроші чотири тисячі триста чоловік можуть проїхати у метро і на трамваї туди і назад один раз. А як там з обкомівськими 100гр? Операція з баПченком, поки що, найдорожча якщо савченко не встигла зафрахтувати баржу.
Подобається 7 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Gine Kosiv Gine Kosiv 19:24, 13 дек 2018
Спикер Украинской православной церкви протоиерей Николай Данилевич заявил, что УПЦ не готовила и не собиралась участвовать в каких-либо провокациях, более того церковь не будет препятствовать проведению объединительного Собора 15 декабря.
По его словам, ему известно лишь о том, что 14 декабря в 10:00 состоится мирное молитвенное стояние против вмешательства власти в дела церкви.
"Не против Томоса, не против автокефалии, а именно против вмешательства государства в дела Церкви – только это, и они имеют на это право", - подчеркнул Николай Данилевич.
По поводу информации, озвученной заместителем главы СБУ, спикер УПЦ подчеркнул, что на данный момент неясно, что это – правда или очередной вброс в информационное пространство с целью надавить на УПЦ.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 19:58, 13 дек 2018
estable (15:53, 13 дек 2018)
за п'ять тишшш... за такі гроші.

Как все подорожало!
Не то, шо раньше!
https://m.youtube.com/watch?v=716q3Ms0sbI
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 20:13, 13 дек 2018
Представляю картину.
Владыка Павел с фаллоимитатором  в руках, перед ним Пыля айболат с тем же прибором, но в жопе устраивают провокацию на Софийском майдане.
Эпично.
Подобається 3 Не подобається 6
Відповісти | Цитувати виділене
Van Kane Van Kane 20:16, 13 дек 2018
блин, ну прям копируют НКВДистовfacepalm
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...