Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
PiligrimК PiligrimК 08:28, 8 дек 2018
Порошавочна херня. Як симптом агонії і передчуття кінця.
Подобається 8 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
dobryj5 dobryj5 08:56, 8 дек 2018
PiligrimК,  Це не є "ошибками". Це організоване маніпулювання дійсністю. І то всі притомні люди розуміють це. але найнявши армію "служивих". причому безсовісних та безграмотних, у своїх ЗМІ тиражують дурниці. І не допускають появи фактичних характеристик.
 
ось мене вже скільки часу не пропускають в "економічній правді", коли я пробую вчити їх розуміння фінансів, економіки та їх оцінки. При чому дуже помітно значне деградування інформацій в сторону безграмотності та примітивізму в розумінні виразів та їх значення. Не знають, що вони означають.
 
ось для прикладу, вчора буквально дає "ЕП" інформацію за підписання президентом бюджету і наводять ніби цитати із бюджету, називаючи цифри із зведеного бюджету.
 
фахівці "ЕП" не розуміюьть сутність ЗУ "Про Державний бюджет України на 2019 р." і сутність ЗВЕДЕНОГО бюджету, якого ЩЕ НЕМАЄ. Тому, що державний бюджет вже прийнятий, а місцевих бюджетів у природі не існує. Вони будуть ще тільки прийматись.
Подобається 9 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
megamonstr megamonstr 09:12, 8 дек 2018
рагуль-считавод
 
ось мене вже скільки часу не пропускають в "економічній правді", коли я пробую вчити їх розуміння фінансів, економіки та їх оцінки.

Вот за это я и люблю ДД/ЛД...
Подобається 10 Не подобається 9
Відповісти | Цитувати виділене
Van Kane Van Kane 09:25, 8 дек 2018
В лучших традициях ольгинцев : "Если не Путин Порошенко - то кто?"
Подобається 8 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 09:37, 8 дек 2018
Особливо розчулило, «що потрібно буде розраховуватися з олігархами, які дали величезні гроші на тривалу рекламу»(!!!). Це, вже повний «пісець»: прізвища цих олігархів в студію..., які ж в нас суперечливі олігархи: однією рукою дають «величезні» гроші на рекламу, а другою перекривають ЮВТ кисень й кістьми ложаться, щоб, не приведи Господь, вона не об‘явилася на, підконтрольних ними, радіо та ТБ (а інших в нас то і нема). Й цю полову ми повинні мовчки жувати?
Подобається 7 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 13:31, 8 дек 2018
megamonstr (09:12, 8 дек 2018)
Вот за это я и люблю ДД/ЛД...
Действительно, уникальный заповедник!
Подобається 10 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
sobaka_d sobaka_d 13:41, 8 дек 2018
Боюсь, что основная масса зрадофилов все прекрасно понимает. Ну не может быть такого, чтоб носитель IQ выше 70 всерьез полагал, что «не существенно, останется Порошенко или будет Тимошенко, потому что Тимошенко будет вести ту же политику»...
Всё они понимают. Дело как раз в том, что их перспектива капитуляции перед Кремлем устраивает. Устраивает! Бо «втомились від війни». Действительно, как не устать, когда все мысли о бабле, о коммуналке, о бляхе под жопой, о заработках во Вконтактике, о «Порошенко мне холодильник не наполняет» (реальная цитата), а в это время другие воюют, волонтерят, помогают фронту. Это же морально тяжело – пятый год ощущать себя мразью. Непереносимо. А тут перспектива избавиться от этого ощущения! Более того, потом можно ж будет с полным основанием орать про зрадницю Тимошенко и наслаждаться своим патриотизмом. Ведь это такой психологический дискомфорт – гнать на Порошенко, сидя под защитой ПВО, восстановленного на деньги Порошенко.
Подобається 10 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене
Василь Коновал Василь Коновал 15:34, 8 дек 2018
У Зозулі пташиний грип.
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
voronz voronz 16:31, 8 дек 2018
Супер! Отлично поюзали мордой по асфальту йульканутую поебень
 
Мотивация основной части зрадофилов – чтоб стало легче. Но ведь легче не станет, станет хуже. Собственно, “Тимошенко” и “станет хуже” – это синонимы. И именно об этом нужно говорить тем зрадофилитикам, главный страх которых – как-то пострадать. А именно они и есть основная масса цезрады.
Подобається 4 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...