Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Santa Santa 14:33, 2 окт 2018
Oleh Honch
Якби в сліпий траст не перейшов Рошен, то таких би проектів не побачили, бо Барига жадібний офшорник. А так до цього він не має жодного відношення, він сам казав що передав в управліняя Ротшильдам і ніякого впливу немає. А слово Перзидента відлите в граниті.
 
Сергей Папков
Всі ці "плази", які останнім часом з'являються, як гриби після дощу, на місці столичних підприємств, можливо й мали б право на існування, якби не одне але: "А де тепер мають заробляти собі на життя ті працівники, шо працювали на них? Де будуть шукати собі хліб насущний ті десятки, в то й сотні тисяч українців, які потенційно могли б бути працевлашьовані в майбутньому на цих знищених підприємствах?". До речі, і фабрика "Рошен", і інші десятки великих промислових підприємств Києва були створені зовсім не коштом Порошенка та подібних до нього "супер-креативних" власників. Якби всіх цих "бізнесменів" змусили спочатку сплатити суспільству реальну ціну
Подобається 5 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене
Santa Santa 14:36, 2 окт 2018
Якби всіх цих "бізнесменів" змусили спочатку сплатити суспільству реальну ціну цих підприємств (в т.ч. і розмір доходу, який вони могли б дати у найблтжчі років 30-50), то впевнений, що подібної "креативності" у них значно поменшало б.
Київ останніми роками стає абсолютно економічно незбалансованим містом: місць, де кияни гіпотетично мають витрачати гроші, стало більше, ніж потрібно, а от місць, де гроші можно заробити простим городянам -- зачно менше. І ще одне, щоб там не казали модні експерти, але лише матеріальне виробництво лежить в основі міцності держави, бо завжди може прийти мить, коли тобі ні за які грошіпросто не продадуть іжу, одяг, реманент, бо його або просто не вистачатиме на всіх, або в принципі не захочуть продати з певних міркувань, наприклад, політичних.
Подобається 5 Не подобається 3
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...