Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Роман Коржик Роман Коржик 14:47, 16 сен 2018
Чи думали ви, що ковбаса може вирішити долю виборів? От й Іван Франко так не думав. Тому він роздавав галицьким силянам газетки, обіцянки, приязно з ними спілкувався. У той же час його політичні опоненти – поляки, роздавали галицькій злидоті ковбаску. Електорат смакував і на виборах за поляків голосував. Як це все відбувалося, читайте детально у новому матеріалі: bit.ly/2p9xm2q
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Nnikolay Yegorov Nnikolay Yegorov 17:28, 16 сен 2018
А это было в 19 веке  !  " : поляки в таких суспільно–політичних умовах легенько куплять українців, адже УКРАЇНЦІ ПРОДАЮТЬСЯ!!! За гроші, за землю, за посади, за горілку, за ковбасу. Тоді ж виникло таке поняття, як «хрум». Свиня «Хрум» вважався сильнішим за будь–які високі політичні ідеї…" А сегодня ? Украинцы продались и кому ? Мойше Порошенко , как те "хрумы -свиньи " !
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Роман Коржик Роман Коржик 17:31, 16 сен 2018
Nnikolay Yegorov,  сьогодні частина українців продається за цукор, гречку та інші принади...таке життя..такі реалії..така політика
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Роман Коржик Роман Коржик 21:51, 16 сен 2018
Стосовно Івана Франка, то через перші політичні поразки він врешті повністю відійшов від радикальної партії.
 
У 1895, 1897 і 1898 роках Радикальна партія висувала Івана Франка на посла до віденського парламенту і польського сейму.
 
31 жовтня 1895 року підкуплені та застрашені виборці тернопільської округи продали свої голоси на користь владного урядового кандидата графа Пінінського (він був приятелем самого австрійського намісника графа Бадені). Відтак українці зрадили вперше свого найпопулярнішого в  Галичині представника.
Подобається 1 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...