Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Сторінки: 1 2
Новенький Новенький 11:47, 14 сен 2018
"Але на українській політичній шахівниці є фігури, які дозволяють Москві ходити собою. Відомо (в планах Кремля, мається на увазі), як на базі 5-ї колони мріють сформувати потужну проросійську опозицію в новому парламенті, а якщо пощастить, то і зробити її учасником з правом вето на європейську та євроатлантичну інтеграцію. Горизонт їхнього планування сягає осені 2020 року, щоб створити лояльні до Москви політичні більшості  на місцях, це загроза реваншу і повернення України до імперського стійла".  
 
"Цю загрозу не треба перебільшувати, але і недооцінювати її не слід. Російське втручання у виборчі процеси – це не суто українська проблема, як це було років 20 тому"
 
наступ Кремля на демократію і свободу набув характеру світової гібридної війни.
 
"Добре, що ми зараз координуємо свої зусилля з нашими західними партнерами для вироблення надійного механізми попереджання стороннього втручання у вибори. Найкращий спосіб захисти весь вільний світ – це захисти Україну"
Подобається 9 Не подобається 13
Відповісти | Цитувати виділене
Татьяна Богословская Татьяна Богословская 12:09, 14 сен 2018
Kastytis Stalioraitis  ГАБРИЭЛЬ ГАБРИЭЛЬ •
Да перестаньте угрызаться совестью за голосовавших за П. Порошенко. Спектакль был таким мастерским, убедительным, включая тезис "богатого человека у которого все есть,что бы занимался страной", что только очень осведомленные его раскусили перед выборами 2014. И только не думайте, что это он и его советники организовали ему роль на Майдане. Они слишком тупые для этого. Вся их мудрость - из Кремля. И не И. Грынив сегодня организует опперацию второго срока П. Порошенко.
Подобається 21 Не подобається 12
Відповісти | Цитувати виділене
Gine Kosiv Gine Kosiv 12:09, 14 сен 2018
Напис на плакаті: «ПРЕЗИДЕНТ – КОРДОН – ДЕРЖАВА». Цікаво: це свідома алюзія до «чемодан – вокзал – Росія» чи так вийшло?
...Наголошу: я не вважаю Порошенка агентом Кремля. Він – агент інтересів свого бізнес-оточення, яке не зацікавлене ані в російській окупації, ані в подоланні корупції. Натомість воно зацікавлене в тому, аби Україна і надалі була тихим болотом, у яке вливає гроші Захід, а освоює їх, власне, саме це бізнес-оточення, яке ніхто нікуди посунути не може. А хто раптом захоче – той «працює на ворога, розхитує човен і взагалі нехороша, безвідповідальна людина».
...«Так за кого ж голосувати?» – спитаєте ви. А я відповім, що мільйони молодих людей (переважно із Західної та Центральної України) голосують ногами. І якщо замість пафосних слів про «ми йдемо своїм шляхом» не прийдуть реальні докорінні зміни – то ці мільйони не повернуться
Подобається 16 Не подобається 11
Відповісти | Цитувати виділене
Gine Kosiv Gine Kosiv 12:09, 14 сен 2018
...А це означатиме подальшу деградацію України – разом з її мовою, вірою, армією. Якщо деградація часів Кучми була дещо сповільнена низькою мобільністю населення, то зараз ми в більшості навіть не уявляємо, яких нищівних темпів вона може досягти в добу Інтернету і значно більш відкритих кордонів. Так що відповісти на запитання «за кого голосувати?» кожен має сам. Можна за того ж Порошенка, чому ні? Головне потім не дивуватися: причинно-наслідкові зв’язки – вони такі.
https://zaxid.net/statti_tag50974/
Подобається 14 Не подобається 10
Відповісти | Цитувати виділене
skiv skiv 12:11, 14 сен 2018
Та ясно, вони би тебе хотіли вадінтур, як минулого разу...
Але хєр тобі, тут уже навіть тупорилі 54% прозріли і тому навіть другий тур для тебе, ублюдка, це вже недосяжна мрія, хоч ти кусай себе за сраку.
 
Та ти, гніда, і сам про це уже знаєш і тому вже торуєш собі стежку для втечі на Московщину, бо більше тобі, ублюдку воруватому, тікати нікуди, бо з США чи ЄС тебе, мразоту, видадуть в Україну на суд.  Тому вже не соромлячись, відкрито, воно видає ФСБ "ворогів РФ", тобто людей, які воювали проти РФ.
Подобається 22 Не подобається 11
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Колісніченко Іван Колісніченко 12:18, 14 сен 2018
Юлеботам недоступні  актуальні рейтинги?Та і хуй з вами..
Подобається 14 Не подобається 20
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 12:28, 14 сен 2018
"І, слава Богу, мого прізвища там немає", - сказав Порошенко."
Гуморист, аднака!
"Як президент твердо гарантую вільні, чесні і демократичні вибори глави держави і нового парламенту і органів місцевого самоврядування. Ми захистимо вільне волевиявлення громадян", - підсумував Порошенко."
Уже зараз видно, як "захистить" ця фірташевська маріонетка. Знайдеться ідіот, що повірить цій черговій брехні ригівського професійного брехуна? Крім, звісно, глистявих шавок-вонючок... .
Подобається 22 Не подобається 11
Відповісти | Цитувати виділене
skiv skiv 12:29, 14 сен 2018
Актуальні рейтинги:
 
https://korrespondent.net/ukraine/3989429-opublykovan-svezhyi-reitynh-kandydatov-v-prezydenty
 
Народный депутат, лидер партии Батькивщина Юлия Тимошенко лидирует в рейтинге кандидатов на пост президента Украины. Об этом свидетельствуют результаты исследования социологической группы Рейтинг, опубликованного в четверг, 12 июля.
 
Так, за Тимошенко готовы проголосовать 17,1% из тех, кто примет участие в голосовании и уже определился с выбором.
 
За Анатолия Гриценко готовы отдать свои голоса 9,7%
, Юрия Бойко – 8,9%, Владимира Зеленского – 8,5%, Олега Ляшко – 8,1%, Петра Порошенко – 7,8%, Святослава Вакарчука – 6,6%, Евгения Мураева – 4,2%.
 
Тимошенко-Гриценко, досить непоганий, як на мене, 2 тур. Нація потроху дорослішає і виліковується від інфантилізму і кретинізму.
 
Таких одужавших у нас уже 27% від кількості населення, це вже дуже вагомо.
 
А ось повністю на усю голову хворих, що мріють про варіант Порошенко-Симоненко залишилось уже тільки 8%.
 
І це добре.
Подобається 19 Не подобається 10
Відповісти | Цитувати виділене
Іван Колісніченко Іван Колісніченко 12:40, 14 сен 2018
skiv,  Да..да....все так і є...
Подобається 11 Не подобається 20
Відповісти | Цитувати виділене
skiv skiv 13:10, 14 сен 2018
Іван (12:40, 14 сен 2018)
skiv,  Да..да....все так і є...
То я не сам придумав, я навів факти: результати опитування. Тобто, я просто вказав на факт.
Порохобота не влаштовують факти?
Ну, тим гірше для фактів (с).
Судячи з того, що порохобот валяється під столом від фактів, слід думати, що воно на першій стадії сприйняття реальності - стадії заперечення:
"Так не може бути, бо так не може бути ніколи, бо всі поголовно обожнюють Пєтюшечку і ненавидять Косату і Грицацуєва, це якісь смішні рейтинги, їх підробили агенти Госдепа, які підкупили соцопитування за печенюшку..."
Подобається 17 Не подобається 8
Відповісти | Цитувати виділене
Татьяна Богословская Татьяна Богословская 13:19, 14 сен 2018
Если Бойко и Рабиновичу  удастся объдиниться, в чем я сомневаюсь, то и Юле придется объдиняться с кем-то, так как  Петя, как и Ющ Януковича, поддержит Медведчука (Бойко Рабиновича), хотя будет выдавать себя за протвсиха! А кто не захочет стать рядом с ней - это  предатели! К ней могут присоединиться Наливайченко и Тарута, но этого не достаточно! Но порохоботы  - ни одного негатива не пишут ни про Бойка, ни про Рабиновича, видно инструкции такие , "только не Юля"!
Подобається 15 Не подобається 9
Відповісти | Цитувати виділене
dikiybober dikiybober 13:21, 14 сен 2018
skiv (12:29, 14 сен 2018)

Тимошенко-Гриценко, досить непоганий, як на мене, 2 тур
відсотків 90 2 тур буде Тимошенко - шлюшко
Подобається 3 Не подобається 14
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 13:30, 14 сен 2018
Татьяна (13:19, 14 сен 2018)
"только не Юля"!

Подобається 11 Не подобається 19
Відповісти | Цитувати виділене
Татьяна Богословская Татьяна Богословская 13:41, 14 сен 2018
ЦИК неожиданно изменил правила для голосования переселенцев с Донбасса на президентских выборах. Теперь не обязательно иметь справку переселенца,  достаточно написать просто заявление.
 
Об этом на своей странице в Facebook сообщил политический аналитик Дмитрий Корнейчук.  
 
Он обьяснил, что сделано это для того, чтобы вытащить Юрия Бойко (Оппоблок) во второй тур вместо Тимошенко. Бенефициарами такой идеи являются Петр Порошенко и его технический кандидат Анатолий Гриценко, пояснил Корнейчук.
 
«К чему такая "щедрость" власти, которая формально позволит голосовать сотням тысяч переселенцев и даже тем жителям Донбасса, кто живет в ЛДНР и захочет проголосовать? Во-первых,  это прекрасный механизм фальсификаций для получения голосов в пользу Порошенко. Ведь переселенцы разбросаны по всей стране. И, к примеру, можно миллион бюллетеней вбросить за Порошенко под видом их голосов.
Во-вторых, власть сознательно дарит часть голосов переселенцев ( как реальных, так и нарисованных) политикам Юго-В
Подобається 18 Не подобається 8
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 13:45, 14 сен 2018
Татьяна Богословская,   Ця влада здатна на такі підлощі, що й порошавки від подиву баньки вибалушать...
Подобається 20 Не подобається 5
Відповісти | Цитувати виділене
Татьяна Богословская Татьяна Богословская 15:20, 14 сен 2018
Новенький,  Кто назвал, такие дебилы, как ты?
Подобається 17 Не подобається 8
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 15:45, 14 сен 2018
Шила в мешке не утаишь...

Подобається 11 Не подобається 15
Відповісти | Цитувати виділене
Patria Perun Patria Perun 16:04, 14 сен 2018
ланецкий (15:45, 14 сен 2018)
Шила в мешке не утаишь...

Та, отож:
Kender (15:56, 13 сен 2018)
Проаналізуємо початок бензинової кризи.
До неї спричинилось різке падіння переробки нафти в квітні 2005 року, на цілих 23.5% у порівнянні із аналогічним періодом 2004 року. А воно, в свою чергу, було продиктоване трьома факторами:
 
- одночасно були зупинені "на ремонт" Херсонський і Лисичанський НПЗ. Обидва контролювались російськими фірмами - відповідно НК "Альянс" та ТНК-ВР;
- були припинені поставки нафтопродуктів з Росії по уже оплаченим контрактам, причому Росія на голубому оці заявила, що затримка із поставками продиктована... ремонтом НПЗ, рішення про що було прийнято російськими же фірмами;
- були припинені поставки нафтопродуктів і на ті мережі українських АЗС, які прямо належали російським корпораціям Лукойл, ТНК-ВР та "Альянс". Зокрема, тій же ТНК належала мережа із 1280 заправок.

Ось так Кремль "підтримує" свого "агента"!
Подобається 14 Не подобається 7
Відповісти | Цитувати виділене
ланецкий ланецкий 16:18, 14 сен 2018
Patria (16:04, 14 сен 2018)
Ось так Кремль "підтримує" свого "агента"!

Воистину так!
Подобається 11 Не подобається 15
Відповісти | Цитувати виділене
Сторінки: 1 2
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...