Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Виктор Симович Виктор Симович 16:21, 6 авг 2018
Ниче. Ланецкий сказал, сделают минимум 1000 баксов. Тогда посмотрим. Всё продаётся! С точки зрения хуйловцев.
Але через різних уй*бків зі штабу бригади зникло все бажання служити".
Ладно. На штаб бригады гнать еще можно.
бо совок рушити потрібно спочатку з МО і ГШ".
А вот это настоящая ЗРАДА. Полторак и Муженко стараются! Но не могут. А с другой стороны, подчинённые мало стреляют начальников пишут мало рапортов.
Подобається 7 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Ефафа Павловна Ольга Ефафа Павловна 22:46, 6 авг 2018
" Я просто втомився від совка, від бюрократії у "українській паперовій армії" - при тому, що у нашому батальйоні ситуація ще відносно терпима, порівняно з іншими. Я не хочу марширувати під барабани. Не розумію, чому під час ротацій у тил практично ніде не проводиться реальна тактична та фізична підготовка бійців. Не знаю, чому, наприклад, на Луганщині ми купували за власний рахунок дошки для обшивки бліндажа – ну, як купували… Пиляли дерева, а потім платили на пилорамі, щоб нам ті дошки зробити. Дофіга моментів таких. І водночас публічні особи розповідають, як у армії все добре – і ти слухаєш цю маячню, але бачиш реальну картину. Це демотивує…" - каже розвідник. Источник: https://censor.net.ua/r3079929"
"Бойова підготовка – повний нуль, - згадує серед іншого. – Ну і, звісно, лякає повернення у підрозділи офіцерів з вислугою понад 20, а інколи і 30 років, які поняття не мають, що таке війна…Я однозначно не залишусь у ЗСУ". Источник: https://censor.net.ua/r3079929"
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Ефафа Павловна Ольга Ефафа Павловна 22:49, 6 авг 2018
""Зарплати мені вистачало. І заради неї я не повернуся, навіть якщо підвищать, – зізнається Олександр Беліченко з 79-ї. - Ніякі гроші не компенсують того, що тебе роблять підсобною робочою силою та ще й намагаються принизити...
Підняття зарплати –без сумніву, чудова ініціатива. Однак вона не стане панацеєю і, можливо, навіть загострить питання наявності у ЗСУ "заробітчан", але не змусить замислитися про повернення до лав ЗСУ дійсно вмотивованих бійців. Повернути їх – людей готових на все для своєї країни, незалежно від зарплатні – натомість, могло б вирішення інших армійських проблем. Проблем яких у нашій армії, на жаль, не бракує. Источник: https://censor.net.ua/r3079929"
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...