Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 09:44, 21 июл 2018
Проверить маршрутки и документы сложно, поскольку в Украине действует мораторий, и браться за перевозчиков чиновники имеют право только после чрезвычайных случаев. После сегодняшних трагедий этим и воспользуются: полиция обещает проверять каждую маршрутку, а со следующего года наконец запретить использование переработанных грузовиков для перевозки пассажиров.
Неужели в возможностях проверки такой беспредел?! Какие ж у нас шансы выжить, особенно когда за рулем невыспавшийся водила, неделю проработавший по 2 смены, а ему приходится оборачиваться за деньгами, которые жлобиха, вместо того чтоб дать ему под нос - тянет за 2 метра из-за его спины?!
 
Правда, как-то я пожаловался по телефону, вывешенному в маршрутке: дебил-водила устроил "перегоны" нашей маршрутки с другим дебилом, и на перекрестке чуть не влетел в лоб грузовику. Так утром я услышал на конечке разговор водил с тем дебилом - его таки как-то наказали (ну может выписали выговор).
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 09:46, 21 июл 2018
А как-то я ехал в другую область в маршрутке - вместо одного ряда сидений стояло НЕПРИКРЕПЛЕННЫХ 2 табурета...
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Отто Кац Отто Кац 09:56, 21 июл 2018
Как правило маршрутки принадлежат чиновникам
Подобається 8 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
hotstuff hotstuff 10:19, 21 июл 2018
Більшість машин, які використовуються у нас як маршрутки (на міських, приміських та міжміських маршрутах - останнє є абсурдом!), взагалі не є автобусами, а є в ліпшому випадку будами (термін від львівських автобусобудівників), встановленими на шасі мало- або середньотононажних вантажівок. В середовищі виробників та постачальників автобусів такі витвори інженерного генія звуть вантажобусами (або коротше - вжобусами). Реальні автобуси проектуються та будуються з урахуванням інших вимог безпеки (в європейських міжміських та туристичних автобусах стоїть обмежувач швидкості 100 км/год, а крутний момент двигуна може бути "зарізаниЙ" на 40% - щоб уникати надто різких прискорень. Інші принципи закладено в системи підвіски та гальм).
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
PiligrimК PiligrimК 11:30, 21 июл 2018
Нмсд, основні причини:
- низька дисципліна і водійська кваліфікація учасників руку,
- стан доріг,
- і загальний пофігізм, що впевнено переходить в дикунство.
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Юрій Ніколаєв Юрій Ніколаєв 13:33, 21 июл 2018
hotstuff (10:19, 21 июл 2018)
Більшість машин, які використовуються у нас як маршрутки (на міських, приміських та міжміських маршрутах - останнє є абсурдом!), взагалі не є автобусами, а є в ліпшому випадку будами (термін від львівських автобусобудівників)
+1. Знакомый водила "Богдана" рассказывал: "Богдан" - это будка над шасси японского грузовичка. Правда, восторгался японской частью - мол, можно даже руль бросить, а бус четко держит направление. А вот на стенки нашей надстройки-"будки" просил сильно не опираться...
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
hotstuff hotstuff 16:29, 21 июл 2018
Юрій (13:33, 21 июл 2018)
Знакомый водила "Богдана" рассказывал:
Особисто знайомий і з розробниками, і з виробниками (власниками та топ-менеджментом) практично всіх наших пасажирських транспортних засобів. Крім кількох моделей (ЛАЗи, прототипи Електрона та дещо немасове у того ж Богдана) - ВСІ машини масових серій Богдана, Еталона, вже не кажучи про Рути чи АйВани - збудовані на шасі вантажівок, зокрема, індійських Tata та Ashok Layland, та на китайських (ба більше - російських!!!) машкомплектах; тож в принципі буда на шасі Isuzu - справді не найгірший варіант (ще й з огляду на те, що свого часу вони прийшли на зміну такому сорому, як газелі). Але, змушений повторитись: все це НЕ АВТОБУСИ, і не мають бути присутні на головних маршрутах міст і особливо - на маршрутах міжміських.
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...