Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Тарас Левченко Тарас Левченко 07:21, 19 июл 2018
Присутність цього чолов’яги в Комітеті з питань нацбезпеки і оборони – це взагалі нонсенс, плювок в обличчя українській громаді. Але комусь же знадобилося цього суб’єкта пустити по лінії нацбезпеки! Посудіть самі: Іван Вінник працює секретарем парламентського комітету з питань нацбезпеки. Його допущено до державної таємниці. В той же час (!) пана Вінника не випускають за кордон, бо він досі не віддав борг у 350 мільйонів гривень. Людину не пускають за кордон, але допускають до державних таємниць – це як?!
 

 
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Тарас Левченко Тарас Левченко 07:24, 19 июл 2018
Треба сказати, що у доробку нашої верхівки є й інші інструменти упокорення народу. Найкращі серед них – звичайно, «Роттердам+» і «Дюссельдорф+». Варто лише запустити ці корупційні схеми в їхньому повністю «європейському» форматі – і жодні субсидії не допоможуть, геть усі заборгують за газ і тепло. А тоді готуй армії «тітушок», суддів та правоохоронців – і відбирай квартири за борги. Після такого народ «еліту» точно полюбить – нікуди не подінуться, вимушені будуть на руках носити, адже запрацює надійних механізм покарання за непослух.
 
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Тарас Левченко Тарас Левченко 07:26, 19 июл 2018
Є ще варіант: почати будувати дійсно європейську Україну – з прозорими ринками, з сучасним конкурентним бізнесом, з інноваційною, а не сировинною економікою, із суспільством, в якому поважають права людини. Але такий варіант владна верхівка, звісно ж, навіть не розглядає.
 
Ян Борецький  
Подобається 3 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...