Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Роман Коржик Роман Коржик 18:32, 17 июл 2018
Розпочинаємо цикл матеріалів під назвою #Franko_Lifestyle, в якому говоритимемо про те, як жив, що їв, як одягався та що читав наш декадент.
 
Іван Франко не тільки писав вірші та філософські тексти, а й як кожна грішна людина – споживав: любив смачно поїсти, трохи випити, читав книжки та гуляв із жінками.
 
У цій статті говоримо про плейлист декадента, тобто про музику, яку слухав Іван Якович.
Подобається 1 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене
Роман Коржик Роман Коржик 11:46, 18 июл 2018
Іва́н Я́кович Фра́нко́ (27 серпня 1856, с. Нагуєвичі — 28 травня 1916, Львів, Австро-Угорщина) — видатний український письменник, поет, публіцист, перекладач, учений, громадський і політичний діяч. Доктор філософії (1893), дійсний член Наукового товариства імені Шевченка (1899), почесний доктор Харківського університету (1906)[1][2].
 
Упродовж своєї більш ніж 40-літньої творчої активності Франко надзвичайно плідно працював як оригінальний письменник (поет, прозаїк, драматург) і перекладач, літературний критик і публіцист, багатогранний учений — літературо-, мово-, перекладо- й мистецтвознавець, етнолог і фольклорист, історик, соціолог, політолог, економіст і філософ. Його творчий доробок, писаний українською (більшість текстів), польською, німецькою, російською, болгарською, чеською мовами, за приблизними оцінками налічує кілька тисяч творів загальним обсягом понад 100 томів. Усього за життя Франка окремими книгами і брошурами з'явилося понад 220 видань, у тому числі більш ніж 60 збіро
Подобається 1 Не подобається 2
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...