Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Лариса Кашуба Лариса Кашуба 10:58, 13 июл 2018
Цікаво, що ні президент, ні пупиришок, ні їх партнер Янукович ніколи цього раніше не вимагали, бо це давало можливість брати участь в газових схемах.
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Олекс Клін Олекс Клін 11:12, 13 июл 2018
Більше 20 років тому, ще у бувшому Укргазпромі це питання не тільки обговорювалося, а і були підготовлені економічні та технічні обгрунтування. Але ж це було тільки ВО, що не мало ні лоббі, ні мільярдних оборудок "у тіні", ні впливів у "великій політиці". Тому все "спустили на гальмах", бо виникала загроза капіталам газових королів. Потім "винайшли" Нафтогаз, і все взагалі пішло прахом. Тепер "вчергове запропоновано". Фігня якась. Сидять, третє десятиліття один-одному "пропонують". Дитині зрозуміло, якщо станеться чудо і якогось папірця підпишуть, перехід на нову схему транзиту і постачання займе роки, а з нафтогазівськими дурниками і саботажниками - десятиліття. Зате для електоратного плебса виглядає красиво: помісна церква, купівля газу на кордоні, ООС замість АТО. Президент ПРАЦЮЄ!
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Лариса Кашуба Лариса Кашуба 12:29, 13 июл 2018
Олекс (11:12, 13 июл 2018)
Зате для електоратного плебса виглядає красиво: помісна церква, купівля газу на кордоні, ООС замість АТО. Президент ПРАЦЮЄ!
Так, але ці питання він став порушувати в останні місяці свого президентства, замість послідовно займатися ними п'ять років!
Подобається 2 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...