Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
Новенький Новенький 11:16, 13 июн 2018
Остаточний розрив юдаїзму і християнства відбувся на Першому Нікейському соборі, скликаному імператором Костянтином Великим, - зародившись як юдейська секта, християнство до 325 року стало державною релігією Римської імперії, визнаючи в якості Святого Письма єврейську Біблію, як правило, в її грецькому перекладі, відомому як Септуагінта. Нові християнські погляди на сутність єврейства і його віровчення, були сформульовані в V столітті Блаженним Августином і зводились до того, що самим своїм існуванням євреї підтверджують достовірність Святого Письма та істинність християнської віри, з чого робився висновок про необхідність терпимого ставлення до євреїв, дозволивши їм перебування в християнському суспільстві.
Подобається 3 Не подобається 1
Відповісти | Цитувати виділене
mix_ko mix_ko 14:14, 13 июн 2018
На протязі тисячоліття іудеї є ізгоями і, політичних питань тут немає - є історія , географія і релігійні догми. Все важче розібратися пересічному у підвалинах гоніння на жидів.
Передові і сталі демократії цим питанням не переймаються, бо вони таки сталі(міцні, а от у нас якось не зовсім виходить толерантно у напрямку євреїв.
Воно і не дивно, як і у 1917 році, так і зараз до влади дорвалися жиди в Україні. Мені не байдуже таке і я не соромлюсь за свое негативне ставлення до жидів!
Пояснюю. Я з симпатією ставлюся до євреїв-сіоністів, бо це люди, які поїхали розбудовувати свою омріяну країну Ізраїль на Сіоні - це патріоти-жертвенники!
А є інший прошарок дітей Ізраїлевич - жиди!
Це ті, кому той Ізраїль до дупи, тому що вони створили собі особисто комфортні умови існування дорвавшись до владних структур, бюджетів, то що...
В Україні зараз засилля таких!
Подобається 1 Не подобається 4
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...