Коментарі


Нові: Внизу | Вгорі :: Додати коментар
mix_ko mix_ko 21:15, 10 июн 2018
Засуньте того Мураєва - ну, ви знаєте куди...
Подобається 6 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Ефафа Павловна Ольга Ефафа Павловна 22:26, 10 июн 2018
"А були в історії думки Гебельса та Штрейхера. А це думки Путіна та російського телебачення. Даємо свободу переконувати українців в таких «думках»? Та ще й не єдиному каналі, на багатьох ?
Як до мене, то, якщо український народ, всі люди за різним національним походженням, хочуть жити в європейській, розвинений, цивілізований країні, то треба покінчити з лицемірством, треба захищати Революцію гідності. Росія платить величезні гроші за дезінформацію та наклепи.
Зрада є зрада. А західним партнерам твердо пояснити: у нас війна, війна з агресором, котрий не дотримується ані міжнародних законів ані своєго власного підпису. І нам всього чотири роки.
Діяти рішуче, забрати ліцензії у зрадників та агентів агресора, назвати речі своїми іменами на державному рівні."
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
Ольга Ефафа Павловна Ольга Ефафа Павловна 22:33, 10 июн 2018
"Якщо на виборах втратить владу президент Порошенко (бо він не ініцює рішучих дій в інформаційній сфері), - це буде пів біди. А те, що Україна втратить через цю бездіяльність європейський розвиток, то буде не біда. То буде катастрофа."

Попрашенці європейський розвиток ні до чого, бо він спить і бачить в Україні такий же режим, як і в  паРашці! І влаштовує його лише така, як і в рашці, "свобода" слова!
Подобається 5 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене
mix_ko mix_ko 22:54, 10 июн 2018
Ольга (22:33, 10 июн 2018)
бо він спить і бачить в Україні такий же режим, як і в  паРашці! І влаштовує його лише така, як і в рашці, "свобода" слова!
Ваша правда!
Яблуко від яблуні... - папаша Бариги чхав на велич Радянського Союзу і клепав собі маленький гешефт будучи директором державного підприємства. Так його хоч влада посадила у буцигарню, а синок тепер сам влада!
Подобається 4 Не подобається 0
Відповісти | Цитувати виділене

Оновити
Символів залишилося: 1000

Останні коментарі






© 2012-2021 linkodrom rss

Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Політика конфіденційності
Загрузка ...